Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:57 | juni 26, 2018

Massa serietips+ outfit ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Hej bästa ni, hoppas ni har haft en härlig tisdag! Jag mår mycket bättre i dag och känner mig nästan helt frisk. Så himla skönt! Men i söndags var jag ju riktigt deckad och även igår och då fick jag ju MASSA bra tips från er på VAD ska jag skulle på soffan så nu tänkte jag dela med mig av alla bra tips jag fick. Serier, poddar, sommarprat, böcker, filmer och youtubers!

Sommarprat

Det var flera av er som tyckte att jag skulle lyssna på Bianca Ingrossos sommarprat och jag håller med, det ligger på listan på vad ska jag göra i veckan!

Poddtips:

Spöktimmen

P3 historia

Josefin och Vanja!!!! (och jag skrev dit den själv 🙂 )

Serier:

The 100

New Girl

Bones

Rain

Handmaids tale

Big Little Lie (Sett, SÅ BRA!!!!)

The Ranch

POSE

Bolt Type på SVT

Jane The Virgin

Riverdale

Viana

Orphan black

Greace & Frankie

13 reasons why

Marcella

The Fall (som jag redan sett OCH som jag kollade klart på och var livrädd att Paul Spector skulle dyka upp på natten…. Mer om det i veckans podd som kommer ut i morgon).

Lyssna/läs bok:

”Sluta aldrig gå”

”Syndafloder (och alla efterföljande i samma serie)

”Det lilla bageriet på strandpromenaden”

”Kaffe med rån”

Filmer:

Kissing Booth

Barnfilmer, typ kolla alla klassiker 🙂

Youtubers:

Estée Lalonde

Beautycrush

Jenn Im

Josefin Dahlberg (la till själv 🙂 )

Och så var det flera som tyckte jag skulle nätshoppa, haha 🙂

Om man vill nätshoppa min byxdress finns den på Urban Outfitters!

Och här hittar ni min supergulliga rosett-hårspänne 🙂

TACK för alla tips, nu är jag kittad för hela året. Love it! Kanske ska börja på en ny serie redan ikväll? Om du har fler tips får du gärna kommentera det här inlägget! Puss J


11 kommentarer11 kommentarer om “Massa serietips+ outfit ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superfin byxdress hittar den dock inte 😕

  Svara
 • Om du inte redan följer Mimi Ikonn på youtube så borde du verkligen; hon är ganska lik dig! Mycket ”positive mindset”, ”dream, achieve”-osv-mentalitet 🙂 + härlig, kul att följa!!!

  Svara
 • Jossan! Hur är det med den Mystiske Sambon? 🙂 <3

  Svara
 • Not sambos anymore men kompisar :))

  Svara
 • Serietips: This is us! Helt fantastisk serie som garanterat kommer få dig att fälla en tår någon gång under säsongerna.

  Svara
 • Hej Josefin! Vilket fint inlägg, Moon är så fin.

  Jag går precis igenom ett brake up från en kille som jag verkligen trodde var den rätta. Jag tänkte kommentera för att fråga om inte du har några råd för hur man går vidare och faktiskt finner ett nytt bättre självständigt jag på andra sidan tunneln? Behöver lite mentala tips att stoppa in i mina vardagsrutiner känner jag!

  Tack för en superfin peppande blogg med så mycket härlig energi! 🌟

  Svara
 • Hej fina du <3 Jag förstår att det känns supersegt, tungt, jobbigt och vidrigt. Vi har alla varit där. Jag har dock övat upp någon förmåga att kunna släppa jobbiga saker, även killar som jag trott var "the one", på ett bra sätt. Jag litar helt enkelt till 200% att allt händer för en mening, att det inte var meningen att det skulle vara vi utan att det väntar något ännu bättre. Det är min inställning till alla jobbiga grejer. Det kanske tar ett tag innan man får till det, men Fake It Til You Make It! Mitt viktigaste tips är att hålla dig sysselsatt när det börjar bli jobbigt. Om du redan gråtit ut (om inte gör det) så blir det inte bättre av att stanna kvar i den där vidriga känslan utan försök att hitta på saker med vänner, ta en promis, kolla på något som drar bort tankarna en stund. Och se till att mata dig med peppiga grejer 🙂 Och ha fokus på att det finns något ännu bättre som väntar dig 😀 <3 SPännande att se vad och vem det är 😀 KRAM

  Svara
 • Hej bästa Jossan 😄 Jag har sovit över hos min tjejkompis på söder, men hon ska jobba idag 😢 Så jag undrar har du några bra tips på vad jag kan göra? Nån bra inredningsaffär, café eller second hand runt här i krogarna som du tycker man måste besöka?(Jag är typ intresserad av allt som du gillar vad det verkar som😇) KRAM!!!

  Svara
 • Sorry såg detta nu <3 Jag bor ju nära nytoget så älskar allt häromkring. Mina favoritcafer: Pascal, Omayma och Kafferang. Shopping: Statsmissionen och Granpa. KRAM!!

  Svara
 • Hej! Om du inte redan har sett Younger på TV4 play så måste du göra det 😜 Korta avsnitt och totalt beroendeframkallande! Efter två avsnitt var jag fast och plöjde alla fyra säsonger på direkten.

  .

  Svara
 • Ja, hört så mycket om den 😀 Ska spana in!! Tack 🙂

  Svara