Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:16 | juni 27, 2018

Cholé Schuterman i veckans avsnitt av Blow Out Chair!

Glad onsdag bästa ni, i dag kom ett nytt avsnitt ut av Blow Out Chair By Tresemmé. Älskar att göra det här programmet och framförallt att få hänga med så härliga, roliga och galna personer. Veckans gäst Chloé bjuder minst sagt på sig själv, framförallt i min utmaning som jag tvingar både Chloé och Marre att vara med på, haha, såååå kul! Jag GRÄT när vi spelade in det här! Vi pratar även om Chloés flytt till Paris, om framtidsvisioner och om vad som ligger dolt i hennes telefon.. Hoppas ni vill kolla!
Och missa inte våra tidigare avsnitt med Petra och Awa! 
 
Love J! 

0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här