Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:34 | juni 28, 2018

Plagget som alltid funkar ★

Inlägget innehåller annonslänk

Mitt bästa plagg på sommaren är helt klart jumpsuiten! Det är så himla skönt att kunna ha på sig bara ett enda plagg. I love it! Och jag älskar när de är så här galet sköna som den här som jag har på mig. Den ser ju väldigt festlig ut men det känns som att man går runt i en skön pyjamas. BÄSTA KOMBON!!


Du hittar byxdressen här!

Att ha en härlig jumpsuit är också ett bra knep att klä sig i färg och mönster från topp till tå som annars ju kan vara lite trixigt att få till. Jag som älskar både färg och mönster från topp till tå blev så glad när jag såg den här magiska saken i butik. Den kommer rädda många fester och dagar i sommar 🙂 Ett litet glatt klädtips till er bara! Puss J


3 kommentarer3 kommentarer om “Plagget som alltid funkar ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här