Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:31 | juni 28, 2018

Video: 5 saker jag gör varje dag för att må bra ❥

 Happy torsdag bästa ni! Nu finns en ny video uppe på min YT-kanal, hurra! Den här veckan visar jag upp fem saker jag gör (eller försöker göra) varje dag för att må så bra jag bara kan.

Efter alla år jag har jobbat med mitt mående har jag lärt mig vilka saker jag mår bra av och inte, och även att jag mår otroligt bra av rutiner. Så mitt tips till er är att skaffa rutiner med grejer du vet du mår bra av i din vardag. Det har varit en sån räddning för mig 🙂

Gillade ni videon? Hörde ni va jag sa även om jag pratade i 180 större delar av videon, hehe..

Hoppas ni vill prenumerera på min kanal (klicka här!) så ni inte missar mina videos.

LOVE J


10 kommentarer10 kommentarer om “Video: 5 saker jag gör varje dag för att må bra ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fantastisk video! Tack inspirerande du! Och var är den magiska tröjan ifrån? Måste ha ❤️

  Svara
 • Tack <3 Spiritual Gangster 😀

  Svara
 • Underbar video, blir så peppad & glad av den! Jag ska skapa en sån låda också så jag kan gå dit istället för till lösgodispåsen ibland när kvällssuget tar över hela min kropp, hihi… <3

  Svara
 • Tack 😀 Ja, det är så bra!! Ett hett tips är lakritsdadlar, sååååå gott 😀

  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag vill bara dela med mig lite, igår efter jobbet kände jag mig full av negativ energi som inte gick över, och den känslan fanns kvar även imorse. Jag har följt dig ett tag på instagram men är ny här nu på bloggen och hittade för ett tag sedan inlägget om meditation. Jag har inte tagit mig tid att kolla på det tidigare men haft det i tankarna. Men imorse när jag satte mig på tåget till jobbet kände jag ett stort behov av att kolla på klippet. Efter att jag sett videon letade jag upp de olika mantran du tipsade om och satte mig med hörlurarna, blundade och lyssnade. När jag gick av tåget hade jag en helt annan känsla i kroppen, fyllt med positiva tankar och energi, jag till och med log åt folk jag gick förbi, haha. Så tack! Nu vill jag veta mer, så nyfiken på vad mer meditation kan ge mig.

  Jag har några frågor; vart man kan hitta stenar och rökelser? Sen funderar jag också på vad kristaller har för funktion?

  Stort tack igen för att du fick denna dag att bli en bra dag.
  Kram Amanda

  Svara
 • Amanda!! SÅ fantastiskt att höra. TACK för att du delar <3 <3 <3 Och kul att du vill veta mer :D Kolla in detta klipp ( https://www.youtube.com/watch?v=Uj1lWcYcTUM&t=104s ) om du inte redan gjort så lovar jag att skriva mer om det snart också 🙂 KRAM

  Svara
 • Heej! Tack för videon <3 Jag blev superglad av den och superpeppad av låten du dansar till! Vad heter den?

  Svara
 • Ja, den är underbar!! Här är länk: https://open.spotify.com/track/4kZSnbtDtJVEoU1ffT5CcM Kram <3

  Svara
 • Hej fina du!
  Jag undrar vart dina halsband kommer ifrån?

  Svara
 • Det är lite olika men & other stories, Blue Billi och CU jewellery 😀 <3 Kram

  Svara