Min underbara onsdag + outfit ❥

Inlägget innehåller annonslänkar

 Happy onsdag & happy poddisdag! Ni har väl koll på att min och Vanjas podd kommer ut på onsdagar? Jag hoppas att ni lyssna på oss och att ni lyssnar den här veckan där vi pratar om det här med peppiga kanaler och självhjälpsböcker. Vissa hatar det och andra älskar det, vi delar vår syn på det hela 🙂 Kommentera gärna vad nu tycker efter att ni lyssnat på avsnittet. (Lyssna på avsnittet här!)

Men förutom att lyssnat på senaste podden har jag haft en LJUVLIG dag tillsammans med Sofie här på Söder. Vi har haft en riktig “bloggdag” alltså bara gått runt och fikat och shoppat. Men som ni vet ligger det en hel del annat bakom att driva en blogg också så jag delade upp dagen i tre delar.

Del 1: Jobbade hemifrån och stökande undan massa mejl jag låg efter med.

Del 2: Njöt runt i solen här på Söder fikade, shoppade, fotade och filmade (kommer en vlogg i morgon).

Del 3: Redigera alla bilder och göra själva inläggen. Och ja, här är inlägget 🙂

Vi började med att strosa runt här vid nytoget och köpa lunch på favoritstället Omayma, så snyggt där!

Vi dukade upp en fin och härlig picknick vid Nytorget, MUMS!

Alltså att äta lunch ute på en filt är SÅ mysigt!! Ska verkligen ta vara på att göra det nu i sommar när man kan 🙂

Avslutade mitt strosande med en iskaffe, mums! Som sagt filmade vi en vlogg när jag slank runt här på Söder och den kommer ut i morgon. Prenumerera på min kanal så du inte missar!

Alltså hur underbar är min topp?? ÄLSKAR! Du hittar den här!

Mina favoritjeans som ni sett mig i en hel del under våren är nu på rea och kostar 179 spänn (KAP!) – hittas här!


SÅ jäkla härlig dag alltså! Och nu ska den toppas med Gröna Lund, jag lever verkligen i magiska dagar just nu! Så underbart och jag ska bara njuta på. Hoppas ni också njuter av livet. Love J!

9 reaktioner på ”Min underbara onsdag + outfit ❥”

 1. Med vilket företag är det du ska på yogaläger med nu snart?! 🙂 lyssnade nämligen nyss på podden och blev så nyfiken och inspirerad! Länge vela åka och just i södra Europa. Kram!!

  1. josefindahlberg

   I sommar åker jag med: http://mindfulretreat.se/ Men har tidigare åkt med Yogaakademin som jag verkligen kan rekommendera <3 Såååå underbart att åka på yogaresa om du är sugen tycker jag verkligen att du ska göra det 🙂 Kram

 2. Verkae varit en härlig dag ?
  Min dag har sett ut ungefär likadan fast om man vänder på det?

  Längtar tills att få lyssna ikapp lite poddavsnitt nu bara då ja kommit efter pga att vi flyttat i helgen ?

  //Tess

 3. Hur mycket väger Moon? Är hon tung att bära i korgen? Jag tänkte nämligen köpa en korg att ha min lilla chihuahua i men hon är rätt stor och väger ändå 3 kg. Just nu har jag henne i en ryggsäck men kan vara festligt att ha en korg också. : )

  1. josefindahlberg

   Moon väger också ca 3 kg, det börjar bli väldigt tungt mem jag har inte med henne så mycket nu för tiden heller utan har den när vi ska på möte eller hon ska vara md någon annan för det är hennes trygghetszone. Men det går ändå fortfarande att bära henne i den men det blir lite armträning 🙂 Sååå gulligt och hon älskar verkligen krogen! Kram

 4. Hej!
  Varje gång man scrollar ner ett inlägg hoppar reklamen fram och hamnar ivägen. Jag vet inte om det är meningen men det är otroligt störande! Skulle vara mycket roligare att läsa utan det momentet.

  Ha en fin dag!

  1. josefindahlberg

   Jag vet, det är inte jag som styr det men ska kolla om jag kan göra något åt det. Kram och ha en fin dag 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *