Vlogg: En vanlig dag på söder ★

Glaaaad torsdag! Hur mår ni? Bra hoppas jag 🙂 Här kommer vloggen jag pratade om igår, hoppas ni gillar 🙂 Och hoppas . ni gillar videos? Nu har det blivit så att jag lägger upp en ny video på torsdagar, är det en bra videodag eller vad säger ni?

I den här vloggen strosar jag alltså runt här på söder, köper lunch och shoppar lite. Jag delar med mig av mina små favoritställen här vid Nytorget där jag bor. Hoppas ni gillar 🙂

★ Prenumerera på min kanal här ★

Love J!

7 reaktioner på ”Vlogg: En vanlig dag på söder ★”

 1. Alltså jossan, du är ju väldigt snygg men jag tycker nog ändå Moon är strået vassare 🙂 Fina kvarter det där! Mer vloggar tack!

 2. Älskar dina videos :)!
  Mycket mer lättsmält än text!
  MEN när kommer Moon-uppföljningsvideon :))))) Är så peppad på den!

 3. SÅ BRA! Skal til Stockholm for andre gang i livet neste helg – og vil så gjerne på Søder (fikk ikke vært der forrige gang jeg var i byen dessverre…) og derfor trenger jeg massemasse tips. JA TAKK! Alt – spesielt shopping, mat (både spise inne og takeaway) og koselige steder å henge i solen.

  1. josefindahlberg

   Men åh va härligt!! Det kommer en till vlogg, vet inte om jag hinner tills dess men snart så 🙂 Kram

 4. Underbart! Mer södervloggar! Skulle jättegärna se vilka cafeer du gillar och mer av dina favoritspots. Började följa dig för några månader sedan och är helt betagen! Du verkar så jäkla underbar:) jag blir så glad av att följa dig! Stor kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *