Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:38 | juli 5, 2018

Vlogg: En vanlig dag på söder ★

Glaaaad torsdag! Hur mår ni? Bra hoppas jag 🙂 Här kommer vloggen jag pratade om igår, hoppas ni gillar 🙂 Och hoppas . ni gillar videos? Nu har det blivit så att jag lägger upp en ny video på torsdagar, är det en bra videodag eller vad säger ni?

I den här vloggen strosar jag alltså runt här på söder, köper lunch och shoppar lite. Jag delar med mig av mina små favoritställen här vid Nytorget där jag bor. Hoppas ni gillar 🙂

★ Prenumerera på min kanal här ★

Love J!


7 kommentarer7 kommentarer om “Vlogg: En vanlig dag på söder ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså jossan, du är ju väldigt snygg men jag tycker nog ändå Moon är strået vassare 🙂 Fina kvarter det där! Mer vloggar tack!

  Svara
 • Älskar dina videos :)!
  Mycket mer lättsmält än text!
  MEN när kommer Moon-uppföljningsvideon :))))) Är så peppad på den!

  Svara
 • Va härligt :))) Den är på g!! KRAM

  Svara
 • SÅ BRA! Skal til Stockholm for andre gang i livet neste helg – og vil så gjerne på Søder (fikk ikke vært der forrige gang jeg var i byen dessverre…) og derfor trenger jeg massemasse tips. JA TAKK! Alt – spesielt shopping, mat (både spise inne og takeaway) og koselige steder å henge i solen.

  Svara
 • Men åh va härligt!! Det kommer en till vlogg, vet inte om jag hinner tills dess men snart så 🙂 Kram

  Svara
 • Underbart! Mer södervloggar! Skulle jättegärna se vilka cafeer du gillar och mer av dina favoritspots. Började följa dig för några månader sedan och är helt betagen! Du verkar så jäkla underbar:) jag blir så glad av att följa dig! Stor kram

  Svara
 • Men åh TACK <3 <3 <3 Det kommer :))) Kram

  Svara