Min mysiga helg i bilder ❥

Alltså vilken underbar helg jag haft. Så himla mysig! I går åkte vi ut till landet på Dalarö för att kolla matchen, äta, mysa, sola och bada och det är precis vad vi har gjort hela helgen. Så underbart! Så här såg jag ut i lördags när vi kom ut och åt lunch på Lanthandeln på Dalarö. Ett av mina favoritställen och ett gammalt sommarjobb till mig 🙂

På kvällen efter matchen…. (såå tråkigt!) köpte vi pizza och piggade upp oss med den här magiska utsikten!

Är det någon mer än jag som har ketchup till pizzan??

Här är min bästis Fredrika och min nya blus som jag köpa på HM på vägen ut. Så fin!

Här är mina bästa kompisar, mina Dalarötjejer, och min nya bästais Oliver 🙂 Min kompis kattas lilla son. SÅ mysigt att få hänga med honom i helgen ❥

Denna magiska utsikt. Tröttnar aldrig!

I morse var det frukost på bageritet som gällde efter att vi sovit på madrasser på golvet framför öppna brasan. MYS och MUMS!

Hur härlig solhatt? Älskar! Hittade även den på hm.

Efter frullen la vi oss på bryggan och solade, badade och läste!

Jag läste dessa två om stjärntecken och månfasen. SÅ spännande! Ska grotta in mig mer och dela med mig. Läste en SÅ bra grej som jag ska dela med er redan i veckan här på bloggen, håll utkik! 🙂

Sen var det dags för lunch så jag drog på mig kläderna igen och japp det blev samma blus som dagen innan, en ny favorit!

Och hatten såklart 🙂 Efter lunchen blev det en till fika och efter det blev det mer sol och bad. Så underbar helg! Nu är jag tillbaka i stan och känner mig utvilad och fylld med härlig energi 🙂 Nu väntar middag på stället på hörnet och sen blir det filmkväll. Hoppas ni också har haft en mysig helg och att ni njutit av sommarvädret (om ni har haft det lika bra som vi såklart). Puss på er och hörs i morgon! Love J

10 reaktioner på ”Min mysiga helg i bilder ❥”

 1. Tacktacktack

  Tack tack tack! Du och din blog är så otroligt inspirerande och sticker ut från andra bloggar! Går igenom en välidigt tuff period och ville bara tack dej för att det stunder som jag får spenderar här på din blog och lyssna på er podd- ger mig krafter och iaf för en stund glömmmer det jobbiga! Och framför allt så ger det mig så mycket hopp och inspiration om framtiden! Ps. Är relativt ny här mem det blir direkt bokmärke på denna blog 😉 Massor med kramar till dej!

 2. Vad mysigt ni haft det. Gillar blusen, Så fin❣ blir nog att köpa om den finns kvar. Intressant m nya böckerna, läser själv en bok om månens påverkan o faser. Det är så kul ? vill gärna höra mer i veckan om din månbok.
  Ska till Sthlm imorgon, en hotellnatt bokad ? kanske ser dig o Moon!
  Kram

   1. Ja verkligen! ? Den heter
    Månologi, lär dig använda månens magi, av Yasmin Boland ✌ man kan kolla upp enligt sitt ✨-tecken b.la. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *