Tänk miljövänligt på hundmatsfronten ❥

I samarbete med Tetra Pak

I samarbete med Tetra Pak byter Moon nu till hundmat i en god förpackning. Jag försöker ju göra det jag kan i min vardag för att vara miljösmart och vill även ta ansvar på den här fronten. Förpackningen har en liten klimatpåverkan och det är ett miljösmart val. Alla bäckar små 🙂

Tetra Recart är till stor del tillverkad av kartong, från förnybar råvara, vilket är ett miljösmart val. Kartongkonserven är en god förpackning som konserverar innehållet naturligt, utan att tillsatser behövs, och har en liten klimatpåverkan jämfört med andra förpackningar. Den är lätt att öppna, använda,
återförsluta och återvinna. Så himla bra!

Ett självklart val för mig och en litet tips till alla hundägare där ute 🙂

Love J & Moon

Kommentarer

 1. Clara

  Hejsan! Super att du tänker på miljön! Dock är märket ”doggy” inget kvalitetsmärke till hundfoder. Jag skulle inte ge mina hundar det. Det finns massa hundmatsmärken, en heeel djungel. Men gå till en djuraffär så kommer de kunna hjälpa dig till ett foder med naturliga råvaror i! Kram

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Tack för tipset 🙂 Just nu går hon på sitt puppyfoder men ibland får hon lite spetsat med annat gott men håller med, viktigt att det är bra grejer. Här är det fokus på bra förpackning. Ska försöka hitta ett som håller båda kraven 🙂 kram

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!