Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:07 | juli 8, 2018

Tänk miljövänligt på hundmatsfronten ❥

I samarbete med Tetra Pak byter Moon nu till hundmat i en god förpackning. Jag försöker ju göra det jag kan i min vardag för att vara miljösmart och vill även ta ansvar på den här fronten. Förpackningen har en liten klimatpåverkan och det är ett miljösmart val. Alla bäckar små 🙂

Tetra Recart är till stor del tillverkad av kartong, från förnybar råvara, vilket är ett miljösmart val. Kartongkonserven är en god förpackning som konserverar innehållet naturligt, utan att tillsatser behövs, och har en liten klimatpåverkan jämfört med andra förpackningar. Den är lätt att öppna, använda,
återförsluta och återvinna. Så himla bra!

Ett självklart val för mig och en litet tips till alla hundägare där ute 🙂

Love J & Moon


3 kommentarer3 kommentarer om “Tänk miljövänligt på hundmatsfronten ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här