Min favoritfärg i sommar ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Hej på er bästa ni och glad tisdag! Jag har fått lite frågor om vilken färg och vilka plagg man ska satsa på i sommar och mitt svar är gult! Jag ÄLSKAR gult och det är ju den färg man blir lycklig av så den passar väl perfekt att bära nu i sommar (alltid). En gul blus som den här eller en gul klänning känns som ett otroligt härliga sommarplagg tycker jag 🙂 Ett annat tips att få in gult i ens look är att ha ett gult hårband eller en scarf om man inte vill ha ett helt plagg i gult!

Du hittar blusen här!

Och mitt eviga svar för byxor: ett par ljusa jeans – de funkar till allt!

Ha en härlig kväll bästa ni. Puss J!

Kommentarer

 1. Lina

  Vet att du länkade till ljusa jeans för inte så länge sen, kunde du möjligtvis länka till det inlägget? 😬Är på jeansjakt… Tack för glitter! ✨🌈😊

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   De är vintage från Paris.. Men kolla in Levis de har massa nya jeans i deras gamla modeller omen helst kolla second hand 😀 där gör man de riktiga jeansfynden 😀 Kram

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!