Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:50 | juli 10, 2018

Min favoritfärg i sommar ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Hej på er bästa ni och glad tisdag! Jag har fått lite frågor om vilken färg och vilka plagg man ska satsa på i sommar och mitt svar är gult! Jag ÄLSKAR gult och det är ju den färg man blir lycklig av så den passar väl perfekt att bära nu i sommar (alltid). En gul blus som den här eller en gul klänning känns som ett otroligt härliga sommarplagg tycker jag 🙂 Ett annat tips att få in gult i ens look är att ha ett gult hårband eller en scarf om man inte vill ha ett helt plagg i gult!

Du hittar blusen här!

Och mitt eviga svar för byxor: ett par ljusa jeans – de funkar till allt!

Ha en härlig kväll bästa ni. Puss J!


2 kommentarer2 kommentarer om “Min favoritfärg i sommar ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vet att du länkade till ljusa jeans för inte så länge sen, kunde du möjligtvis länka till det inlägget? 😬Är på jeansjakt… Tack för glitter! ✨🌈😊

    Svara
  • De är vintage från Paris.. Men kolla in Levis de har massa nya jeans i deras gamla modeller omen helst kolla second hand 😀 där gör man de riktiga jeansfynden 😀 Kram

    Svara