Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | juli 10, 2018

Moon gör mig lyckligare varje dag ❥

God morgon från mig och den här lilla tjejen. Moon är så trött varje morgon när jag väcker henne, om hon fick bestämma skulle vi nog sova till kl tio varje dag. I morse sov vi ut utan att ställa klockan vilken hon älskade, även jag – så skönt! 🙂

Tröttis 🙂

Men alltså den här lilla tjejen, mammas lilla måne, jag dör för henne. Hon gör mig SÅ glad varje dag. Jag skulle vilja ha statistik på hur många fler gånger per dag jag ler och skrattar sen jag fick henne. Jag kan lova att det är en enorm skillnad för varje gång jag tittar på henne efter att jag gjort något annat en stund fylls mitt hjärta med kärlek och svämmar över. Jag blir så glad varje gång!

Förutom att vara mitt lilla happypill får hon mig också att bli lugnare. Jag upplever att jag är betydligt mindre stressad än innan jag fick henne. Hon har en effekt på mig som gör att jag blivit bättre på att sålla bort onödiga saker och istället komma ihåg vad som är viktigt. Hon drar mig konstant tillbaka till nuet och får mig att uppskatta de små stunderna. Jag är SÅ glad över att jag skaffade henne. Min lilla, lilla älskade måne.

Snart ska jag göra ett inlägg (eller video) där jag svarar på era frågor om hur det har gått de första månaderna med Moon. Passa på att ställa din fråga innan jag drar igång och svarar 🙂 Klicka här för att komma till inlägget!

En sak jag kan säga redan nu är att hon förgyller varje morgon här hemma. Det första jag möts av när jag vaknar är hon, vilket gör att det första jag gör varje morgon är att le. Det ger mig en sån enorm positiv effekt. Alltså wow vad djur är fantastiska!

Nu ska vi ha en riktig mysdag här på Söder, det blir lite småjobb men mest fokus på att mysa och njuta av den här dagen. Hoppas ni får en fin tisdag. Love J & Moon ❥


7 kommentarer7 kommentarer om “Moon gör mig lyckligare varje dag ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Visst är det härligt med de små fyrbenta vännerna.
  Igår ”räddade” vår Yorkie oss från en farlig varg på TVn.

  Svara
 • Er relation låter helt underbar 😀 Ser att du har växter i ”Moon-nivå” hehe, vilket är fine sålänge hon inte ger sig på dem. Att tänka på i hemmet för lilla Moon är att vissa växter kan vara giftiga, bland annat gullranka och murgröna. Googla ”Giftiga och farliga växter för hund” för att undvika tråkigheter 🙂

  Svara
 • Tack för tipset 🙂 Än så länge har hon inte bitit på dem och ställde mest dit dem för bilden 🙈 men ska absolut tänka på det! tack!!

  Svara
 • Djur är verkligen helt fantastiska 😊 jag måste ha djur för att kunna leva. Jag fick ta bort min hund i november och jag saknar han så oerhört mycket 🙁 han blev nästan 14 år. Nu har jag en ragdoll kattunge hemma men det är inte riktigt samma sak som en hund. Moon är bara för söt ❤️ Kramar

  Svara
 • Åh jag förstår att det måste vara superjobbigt! Men va fint med en liten kattunge <3 Älskar katter också, växte upp med två 🙂 KRAM!! <3

  Svara
 • Så fint!! Jag såg en sådan hund på stan idag i göteborg och tänkte direkt ”åh Moon!” 😍

  Svara
 • meeen åh :)))) Mys!

  Svara