Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:24 | juli 13, 2018

Bloppis – Jag har rensat garderoben! ★

Hurra, äntligen har jag rensat garderoben igen! Min profil i appen Tise är alltså påfylld med massa nya härliga plagg från min garderob. SKYNDA FYNDA!

Som många av er säker vet jobbar jag tillsammans med Tise där man alltså enkelt kan sälja och köpa kläder och grejer. Jag som ÄLSKAR att shoppa second hand älskar den här appen för det är SÅ lätt att hitta det man letar efter. Eftersom alla som säljer har en profil (precis som på Instagram) så kan man lätt hitta personer man tycker har en snygg stil och genom att följa dem håller man koll på när de lägger upp nya plagg från sin garderob. Så grymt!

För att följa mig och shoppa mina plagg laddar du ner appen Tise och söker på ”Josefin Dahlberg” i appen 🙂 Appen är självklart gratis och det är även gratis att lägga upp annonser, Tise tar 5% av försäljningen om man använder sig av ”Safe Payment”, inget måste, men ett säkert och tryggt sätt att handla på.

★ Du laddar ner appen HÄR! ★

En god anledning till att shoppa second hand är att varje gång vi återvinner ett kilo textiler så sparar vi miljön på 18 kg CO2, en halv liter kemikalier och 2500 liter vatten. Jag köper absolut nya kläder också men jag tycker det är viktigt att tänka på att ge mina kläder ett nytt liv hos någon annan och såklart att fynda second hand plagg!

Jag har ju en hel del kläder i min garderob men nu var jag verkligen sugen på en rejäl rensning. Så jag har rensat ut många favoriter så passa på att spana in dem innan de ryker!

En annan grym grej med Tise är att man kan samla poäng i appen ”Tise Cash”, poäng som du kan använda till erbjudanden, tävlingar eller festivalbiljetter. Så kul! Man kan alltså få presenter för att man shoppar 🙂 Det gillar man ju!  

Jag kommer jobba tillsammans med Tise under hela sommaren så följ mig där för att vara först med att koll på när jag lägger upp nya plagg!

★ Du laddar ner appen HÄR! ★

Happy shopping! Love J


2 kommentarer2 kommentarer om “Bloppis – Jag har rensat garderoben! ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här