Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:55 | juli 13, 2018

Sommar i stan ❥

Den här veckan har jag njutit av att ha sommar i stan. Jag har gått på ”sommarschema” vad gäller mejlen, jobb och ja till och med här på bloggen som ni kanske märkt? Jag har tagit det riktigt lugnt och till och med varit helt ledig. Det har varit SÅ skönt och SÅ välbehövligt!

Jag har strosat runt på Söder, fikat, shoppat och hängt med hundarna. SÅ himla härligt!


Nu väntar några lata dagar på landet vilket också ska bli så härligt. Älskar sommaren och älskar att varva ner just nu. Hoppas ni också kan göra det 💘 Love J!


4 kommentarer4 kommentarer om “Sommar i stan ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här