Lugn helg på landet ❥

Hej bästa ni, hoppas ni har haft en härlig helg! Jag åkte ut till landet igår men det kändes som en vecka sen. Jag kommer SÅ snabbt ner i varv här och har njutit av mina lugna timmar på landet!

Jag och min kompis Katarina har mest legat på bryggan och läst om månen och våra stjärnteckan, ÄLSKAR! Det enda jag vill göra heeeela sommaren!

Blir så taggad av allt jag läser i den här boken som heter “Moon Journal” och håller på att hitta mina nya rutiner. Så härligt! Ser såå mycket fram emot att åka på mina yogaresa nästa vecka. Längtar!

Alltså älskar lata dagar i solen, vill inte att de någonsin ska ta slut.

Såklart hade mamma lagt fram fredagens DN där jag var med 🙂

Igår kväll åt vi middag på byn tillsammans med mina underbara vänner. Så mysigt!

Idag har vi haft sommarlunch här på landet, så mysigt, och efter lunchen la jag mig på bryggan igen. Så härligt!

Man vill ju bara glida runt så här hela dagarna långa. Och eftersom det är detta galna väder kan man ju göra det. Sitter just nu i en liten klänning på verandan och bloggar och det är fortfarande ljummet. SÅ mysigt!

Nu ska vi gå en promis med hundarna och sen blir det te i soffan. Jag njuter så mycket av att varva ner här ute och jag hoppas ni också kan ha några sköna och lugna dagar. Kram på er!! Love J!

7 reaktioner på ”Lugn helg på landet ❥”

  1. Marie och vanessa

    Hej Josefine! Jag har följt dig länge och tycker att du har en helt underbar personlighet och har en så fin klädstil. Utan att jag vetat om de har min systerdotter följt din Youtube kanal och har dig som sin favorityoutuber, hon kollar på dina vloggar när du rensar garderoben och din första tid med Moon flera gånger om dagen. Så coolt att du når ut till både vuxna och barn! Min systerdotter är åtta år och jag är tjugoåtta år. Vi önskar dig en superhärlig sommar❤

  2. Jeg så deg i Söder en dag, og du hadde på deg en vakker, hvit, lang kjole! Hvor har du kjøpt den?<3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *