Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:33 | juli 18, 2018

Dagens outfit från mitt älskade Dalarö ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Glad onsdag på er bästa ni, hoppas ni har haft en härlig dag. Det har jag! Jag har nämligen fast en jobbdag här ute på mitt älskade Dalarö tillsammans med Sofie som jobbar med mig. Så himla kul att skapa massa härligt content här utifrån 🙂 Vi har fotat massor (kommer) OCH spelat in en Dalarö-vlogg med alla mina bästa tips, lite barndomsminnen och en snabb Q&A, SÅ kul!! Hoppas ni är peppade på att se den? Den kommer ut nästa vecka men redan i morgon kommer en ny video på min YT-kanal ut, en house tour 🙂 Prenumerera här så ni har koll på när mina videos kommer!


Så här såg jag i alla fall ut idag när vi filmade. I min underbara topp (hittas här), Levis shots, converse och Moon på armen. Min sommaruniform!

Nu ska jag ta ett kvällsbad här på landet innan jag ska åka tillbaka till stan. Ha en mysig kväll! Puss J


2 kommentarer2 kommentarer om “Dagens outfit från mitt älskade Dalarö ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur designa du din blogg? super snyggt

  Tacksam för svar.
  E

  Svara
 • Hejsan, jag fick hjälp! men har utgått från en standarsmall.
  Kram

  Svara