Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:28 | juli 21, 2018

En vecka utan Moon… Jag åker på yogaretreat!

Igår sa jag hejdå till Moon för en hel vecka och det gjorde ont i hela hjärtat. Jag insåg verkligen HUR mycket jag älskar henne.. Idag åker jag nämligen på en veckas yogaretreat och stannar först ett dygn i Nice. Jag ser SÅ mycket fram emot den här resan men visste inte alls att det skulle vara så jobbigt att säga hejdå till Moon.

Mammas lilla måne! Världens finaste!!

Men hon kommer ha det SÅ bra med min syster och hennes hund, hon älskar dem båda så mycket så hon kommer nog knäppt märka att jag är borta hehe.. Men gud vad jag kommer sakna den här lilla alltså.

Under yogaveckan kommer jag blogga en del men också ta dagar då jag är helt offline. Jag känner verkligen att jag behöver det och ser fram emot att verkligen bara få vara i nuet och inte fokusera på att skapa massa content. Men eftersom jag älskar att dela med mig kommer jag ju inte kunna hålla mig helt utan ni kommer såklart att få fina bilder och texter från mig 🙂 Ha en magisk helg finaste ni! LOVE J


6 kommentarer6 kommentarer om “En vecka utan Moon… Jag åker på yogaretreat!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ska säga hej då till vår lilla tös och det gör ont <3 En vecka utan henne och jag som varit vid hennes sida sen hon kom, sovit varje natt i ett år med henne. Hon kommer få det bra men känner tårarna bakom ögonen. Trodde inte det skulle vara så svårt men åhhh så man älskar dom små liven 🙂 Njut av din resa så är ni snart hos varandra igen. Hon kommer få det jättebra <3

  Svara
 • Håller helt med!! Men nu känns det bra <3 Jag vet att hon har det bra, att jag har det bra och att vi snart ses igen 🙂 KRAM

  Svara
 • Ååh, hoppas du får en FANTASTISK resa Jossan!!!🌻🌻🌻

  Svara
 • TACK <3

  Svara
 • Åh, känslan över att behöva lämna sin bebis om så bara för några dagar… Känner likadant varje gång vi åker ifrån våra två katter som är som mina barn. Sista bilden på Moon var verkligen superfin! <3

  Svara
 • Jag önskar dig en underbar resa ❤️
  Kramar

  Svara