Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | juli 26, 2018

40 timmar tystnad och update från mitt retreat ❥

Hej fina ni, hoppas ni har en härlig vecka och att ni njuter av sommaren på ert sätt. Jag njuter till fullo och skulle inte kunna tänka mig en bättre semester för min del än den jag har här.

Jag vill inte vara någon annanstans eller inte göra något annat än att vara här, andas, yoga och vara tyst. Vi inledde ju veckan med 40 timmar i tystnad och det gick så fort. Jag önskar vi hade kört 40 timmar till. Jag har ju gjort detta några gånger nu så är sugen på att fördjupa mig i tystnaden. Också väldigt skönt att stänga av telefonen och få vila från alla intryck. De känns otroligt välbehövligt.

Att gå upp 6.30 och yoga tre timmar på morgonen och två timmar på eftermiddagen kanske inte känns som semester för alla men för mig är det som sagt det enda jag vill göra just nu. Det matar hela min själ och jag känner mig mer fri än jag gjort på länge även om vi har tider att passa. För mig har det varit så viktigt att lyssna på vad JAG behöver. Att INTE boka den här resan till det där innestället bara för att ha varit där eller bara för att inte missa något. Utan att lyssna på vad jag mår bra av att göra på riktigt. Och det här stärker både mig fysiskt och psykiskt.
  

Jag känner redan hur jag fått nya perspektiv av att bara vara och landa här på denna magiska plats. Det som är viktigt på riktigt kommer som påminnelser och jag känner hur jag vill frigöra mer och mer för att skala av fler och fler lager. 


Nu ska jag lägga mig vid poolen och bara chilla i solen och läsa lite ur min bok. Hoppas ni får en fin dag. Love J!


8 kommentarer8 kommentarer om “40 timmar tystnad och update från mitt retreat ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså gud så härligt det ser ut. Har länge tänkt på att åka på ett retreat för jag tror att det är just det jag behöver för att komma ur min ätstörning. Synd att det är så dyrt bara. Vet du någonstans i Sverige där det är lite billigare? Stor kram till dig!

  Svara
 • Kolla in Yogiakademin, de kommer ha helgretreat i höst <3 Kram

  Svara
 • Bästa bloggen 💎💎👑👑💥💥👊❤❤❤💕💕💕

  Svara
 • Låter ljuvligt

  Svara
 • Vad underbart de låter! Har du något tips på någon yoga Camp eller yoga event som händer i Sverige i augusti? Gärna med någon fysiskt aktivitet inblandad som vattensport eller vandring?
  Fyller 25 om någon vecka så tänkte att de skulle vara en bra födelsedagspresent till mig själv!❤🙏
  Tack för en superfin blogg och pod🌸

  Svara
 • Låter ju underbart!! I sverige vet jag att Yogiakadmin ska ha, annars får du följa med oss till Alperna i höst: https://www.breathein.se/ 😉 Kram

  Svara
 • Med vilka har du valt att åka på retreat denna gång? Jag har precis varit iväg med yogiakademin som du åkt med tidigare, vad är skillnaden mellan detta retreat och deras? 😊

  Svara
 • Det här heter Mindful Retreat, är första gånger det är men Anna som håller i det har jag yogat med tidigare. Det är lite annat upplägg och lite mer semester skulle jag säga till skillnad på det jag varit på innan, och en mindre grupp. Gillar verkligen båda men detta passade mig bättre nu <3 Kram

  Svara