Vlogg från Dalarö ❥

Inlägget innehåller annonslänk 

Hurra, nu finns min Dalarövlogg uppe på min YT-kanal 🙂 Jag visar upp mitt älskade Dalarö (där jag växt upp), visar mina favoritställen och ger lite härliga minnen från min uppväxt. Hoppas ni vill kolla och hoppas ni kommer ut och hälsar på! Love J

Min blus hittar du här!

Prenumerera på min kanal här!

10 reaktioner på ”Vlogg från Dalarö ❥”

  1. Jättebra video som alltid! Du är så himla fin och glädjen du utstrålar i dina videor smittar verkligen av sig 🙂

  2. Åh jag blev sååå sugen på att åka ut till Dalarö när jag såg denna vlogg! Jag har aldrig tänkt på att man kan åka ut som en dagsutflykt. Det ser sååå härligt ut! Det kommer definitivt bli ett besök dit under min semester. Längtar redan!! Så mys! Tack för lika bra inspiration som alltid och en riktigt feel good vlogg. Älskar att du gör Jossan, jag får sån bra energi av dig! Tack och massa kärlek <3

  3. Alltså åh Josefin jag ÄLSKAR din energi! Den är så härlig och lätt och underbar och kärleksfull och jag bara älskar hela din utstrålning både i blogg, på insta och youtube. Du är min absoluta favoritbloggerska, puss och kram, så himla glad att du finns och inspirerar mig varje dag hihi <3

  4. Alltså jag måååste bara säga att din klädstil på sommaren är sååå himla härlig!!! (Älskar den annars också) men just på sommaren har du alltid så himla mycket härliga kläder som jag inspireras jättemycket av!! Stor kram???

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *