Min vecka i massa bilder ❥

Inlägget innehåller annonslänkar 

Hej bästa ni, är ni taggade på ett bildregn? Hoppas det för nu kommer MASSA bilder från min vecka 🙂 Jag åkte ju hemifrån förra lördagen och landade i Nice tillsammans med min kompis Katarina. Det första vi gjorde var att ta oss till en strand och lägga oss i solstolen!

Jag kan inte ens sist jag var på en solsemester och bara låg i en solstol en hel dag utan massa saker att göra. SÅ SKÖNT!!!!

Jag hade iof nog tröttnat efter två dagar så att få en dag i början av veckan och en i slutet (kommer) var precis lagom!

Efter stranden blev det såklart glass!! Godaste vaniljglassen jag ätit!!!


Så mysigt dag med min pärla!

Och så fint ställe bara två stationer från Nice, helt magsikt!

Dagen efter vi ätit middag och varit ute och dansat i Nice gick vi och köpte frulle för att äta på stranden. Alltså detta Frankrikeliv! Jag älskar det!!! Rivieran, det här var inte sista gången ni såg mig 🙂

Kaffe och croissant på stranden = perfekt!!!!


Och bästa känslan att bara i detta magiska vatten, dröm!

Efter stranden satte vi oss i bilen med resten av gänget som vi mötte upp på flygplatsen och åkte till Provance för vårt retreat.

Sååå här glad var jag över att komma fram till hotellet där vårt retreat var!

 
Toppen är från Zara (gammal) och byxorna hittar du här! 

Här är en del av stället, så fint!

Och här är vår utomhusyogashala, såååå mysig plats att yoga på!

Men vi yogade även här inne, så fint ställe! 🙂


Hade så fina stunder i det här rummet. Jag grät, skrattade och träffade nya personer. Fin plats!

Efter att vi yogade första dagen vandrade vi upp för ett berg på kvällen för att få en grym utsikt men också gå in i vår 40 timmars tystnad.

Sån magisk plats!

Under tystnaden läste jag mycket i den här boken. SÅ JÄKLA BRA OCH INTRESSANT! Boktips!!


Handlar om massa olika intressanta saker om kroppen men mycket fokus på vår energi. Om hur vi kan ta hand om den på bästa sätt och hur det borde vara vårt första prio. Så jäkla spännande. Har bara läst en tredjedel av boken och ser fram emot att läsa klart. Så mycket nyttig info!

Vårt mysiga sovrum 🙂 Läs mer om min tystnad här!

Att få yoga flera pass om dagen är verkligen fint för min själ. Det läker mig, både fysiskt och psykiskt och jag är så otroligt glad över att jag har möjligheten att göra den här resan.

Det har också varit otroligt läkande att få semester, tid utan att prestera massa, och bara få vara. Det behövde jag verkligen efter detta galna år. Så glad för det!

I fredags gjorde vi en helt magisk utflykt. Vi åkte till detta otroliga ställe där vi åkte trampbåt, badade och hoppade från klippor. Ren MAGI!

Alltså kolla v högt!! Jag stod och velade aslänge men till slut körde jag två gånger. Så jävla kul!!!!! Kände mig som ett barn!

Nytt mission i livet. Unna mig att vara helt ledig. Det är ju fan helt underbart!!!


Så himla glad över att få dela den här resan med den här tjejen. Fy fan vad vi har skrattat, jag har typ träningsvärk i magen av alla skratt. Så underbart!! Love u!

Efter båtturen åkte vi till en magisk by där varje hörn var vackert. Och såklart åt vi glass. Jag premiärsmakade lavendelglass och det var himmelskt gott.

Hur fint? Kolla kyrkan uppe i berget, magsikt!

Tänk att ha en sån här balkong. Att bo i ett sånt här kul. Jag måste prova någon gång även om det bara är för några veckor.


Så mysigt ställe!

Och såklart inget Provence utan lavendelfält!

Jag HOPPAS ni såg min IG story när jag och Katarina uppträde med en rap för hela gänget som vi skrivit om retreatet. Hahha, det var sååå kul!

Nästan varje kväll tog vi en kvällspromis runt vingårdarna, så otroligt vackert. Bara miljön fick ju än att må så bra.

Innan middag med gänget 🙂

Det här var mitt femte retreat och det var precis den här typen av resa jag behöver nu i mitt liv. Massa yoga, personlig utveckling (vi gjorde massa övningar varje dag), mycket skratt, god mat och härlig utflykter. En perfekt mix!

Efter en vår med mycket jobb och där jag skrivit klart två böcker på nätterna behövde jag detta. Jag behövde landa, tanka och vara. Och det är precis vad jag har fått göra. Jag har fått vara mig själv, gör det jag mår bra av, tagit hand om min kropp, om min själ. Jag kunde inte ha haft det bättre.

Stort tack till Anna och Linn som skapade denna magiska vecka för oss. Tack för att ni finns <3

Igår väntade en till dag i Nice innan det var dags att åka hem. Såklart blev det mer glass!

Och mer bad!! Sååå magsikt att kunna vara i hur länge som helst utan att det blir för kallt. FRIHETSKÄNSLA!

Här hittar du min härliga baddräkt! 

Efter många försök till vi till det. Ett hjärta 🙂

Efter en lång dag på stranden var det dags att åka hem igen och eftersom jag haft världens bästa vecka hade jag inga alls problem med att sätta mig på planet. Jag är så nöjd med min resa så det känns fint att komma hem. Och det känns otroligt fint att komma med med allt jag har med mig. Yoga, människorna, styrkan och lugnet. Mår riktigt bra idag och det hoppas jag ni också gör. Ta hand om er. Love J!

44 reaktioner på ”Min vecka i massa bilder ❥”

 1. Du är så himla vacker och väldigt inspirerande! Så underbar människa 🙂 tänkte bara fråga vart din vita bikini är ifrån? Den var så vacker!

 2. Så fantastiskt vackra bilder ? jag har varit i Frankrike och jag minns det precis sådär.
  Kram ❤️

 3. Hej! Fantastiska bilder!
  Vet inte om jag missat att du kanske berättat men vad var det för organisation/förening du åkte på resan med? Eller ja, vart hittar man nån mer info om sånahär resor? Så pepp!!!

 4. Therése Rosén

  Hej. Låter underbart!! Var hittade du resan? Jag vill också åka på något liknande och vet inte vad jag ska välja.

  1. josefindahlberg

   Det var magsikt! Jag har yogat med Anna som ledde resan men fick reda på via hennes fb. De har ett nu i septmeber också, du kan söka på “Mindful Retreat” men spana även in Yogiakademin 🙂 PKram

 5. Tycker du är så sjukt inspirerande och blir så glad när jag går in här varje gång. Dessutom är dina vloggar underbara!!! Måste fråga vart dina solglasögon kommer ifrån? <3

 6. Wow nu har jag ett nytt resmål, naturen ser helt fantastisk ut! Jag undrar var ditt lite kortare färgglada halsband kommer ifrån? Det som du har på nästan alla bilder, härligt med lite färg mot guldet som på resten av dina smycken <3

  1. josefindahlberg

   Ja helt magiskt!! 😀 Så fint! Köpte det på en butik här på Söder, minns dock inte vad märket hette ? Ska försöka kolla upp! Kram

 7. Hej! Fantastiskt inspirerande inlägg!! Jag har letat och letat i dina senaste inlägg men hittar inte 1. Vad yoga retreatet heter? och 2. Vart i Provence det var? 🙂 Jag är själv bosatt i Frankrike, och blev mycket inspirerad av din resa och hade gärna besökt samma plats!! Det såg ut som det var i krokarna om Gorges du Verdon, men jag är inte riktigt säker..
  Tack pa förhand och tack för en magisk blogg!

 8. INGEN blogg är så mysig, inspirerande, “feel-goodig”, lugnande, stärkande som din! Din vibe är magi! Mår så bra av att följa dig här, på insta å youtube. <3

 9. Vilken mysresa, så kul att få se så mkt därifrån när du delar ?
  Jag har varit inne på att resa med Yogaakdamien till Bretagne, är det här du åkte på med någon arrangör som andra icke influenser kan åka på också? ?
  Kram

  1. josefindahlberg

   Ja detta är för alla, heter Mindful Retreat – googla och spana in. Älskade det!! <3

 10. Kommer det bli en blippiga snart? Eller kommer du sälja du mer på Tise? Älskar när man får köpa guldkorn från din garderob ??⚡️

 11. Hej jag har kommenterat flera gånger men mina kommentarer kommer aldrig fram… konstigt?

 12. Låter hur magiskt som helst! Jag vet att detta har frågats innan men minnet är kort ^^ Vart kommer din magiska månörhänge ifrån??

 13. Tusen takk for svar. Er det lenge siden du kjøpte den? Finner en blå som ligner. Den er en type culotte lengde. Er din også det ? Gleder meg til å lese din blogg hver dag?

 14. Heej! Åh, kan du inte snälla berätta vad stranden heter som ligger två stationer från Nice? Eller vad stationen heter där ni hoppade av? Samt byn som såg så mysig ut! (den med kyrkan) Stället med trampbåtar har jag koll på men hade varit så kul att få reda på vad de de andra ställena heter, såg så mysigt ut!! Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *