Semester på bloggen ❥

Bästa ni, som ni säkert har märkt har jag tagit lite semester även från bloggen. Och det beror bara på att det har varit otroligt välbehövligt. Jag har behövt en liten paus, några dagar utan att ha deadlines att hålla eller content att skapa. Hoppas ni tycker det är okej 🙂

Jag har behövt ladda mina batterier och släppa taget om vissa saker, framförallt kring att prestera och det har för första gången på år gott väldigt bra. Som ni vet har jag varit väldigt fokuserad på att jobba, jobba, jobba de senaste åren och har haft svårt att ha helt ledigt men den här sommaren hände det. Jag tog semester och jag mår så bra av det så jag tänkte nog fortsätta lite till…. Jag åker ut och reser i morgon igen så kommer njuta av min semester men såklart dela med mig under veckan också. Och nästa vecka ska jag inte glömma veckans Monday Mantra som jag gjorde den här vecka för första gången på nästan ett år!!!

Min lilla månde får stanna hemma för jag tydligen har missat ett vaccin, jag har verkligen tagit semester från allt och inte kollat upp ordentligt. Min snälla mamma rycker in och Moon får en till vecka på landet vilket hon älskar så ingen är nog gladare än hon men jag kommer sakna mitt lilla hjärta så mycket. Jag grät på retreatet för att jag saknade henne så mycket. Men det kanske går bättre den här gången när jag redan gjort det en gång 🙂 Oavsett så ser jag otroligt mycket fram emot den här resan, vi ska på en eurotrip! Följ med mig på Instagram @JosefinDahlberg.se

Hoppas ni njuter av sommaren bästa ni! PUSS J

10 reaktioner på ”Semester på bloggen ❥”

  1. Unna dig semester! Det gör ingenting om blogginläggen kommer ågon vecka senare! :))

  2. Gör du heeelt rätt i! Strunta i jobbet nu. Det ÄR inte så att alla följare glömmer bort den som gör uppehåll i blogg eller podd eller vad det än är. Gillar man det så kollar man ändå regelbundet om det kommit nåt nytt. Ha en hääärlig resa!

  3. Det är du så värd Josefin ?❤???❣ Det är såklart det är okej ❤❤ Ha en underbara härlig resa ?❤❣?????? ???

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *