Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | augusti 3, 2018

Min bok finns på riktigt!!! ★

I veckan fick jag uppleva en av mina första drömmar hittills. Att hålla i min första bok för första gången!!! En galen känsla och jag kan knappt fortfarande förstå att det är sant! Min bok finns på riktigt!!!!

Och jag älskar den! Den är så fin!!

Jag läste såklart ur den på två dagar och är nöjd men såklart finns det tusen saker man vill ändra och lägga till. Så det är en otroligt bra övning för mig att släppa taget och tänka ”good enough”. Jag vet att jag har gjort det bästa jag kunde utifrån mina förutsättningar och jag är SÅ stolt över den här boken. Den är viktigt!


Boken kommer ut i butik om tre veckor men du kan redan nu förbeställa den OCH få den signerad 🙂

Klicka här!

Hoppas ni vill läsa. LOVE J!


11 kommentarer11 kommentarer om “Min bok finns på riktigt!!! ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska bli så sjukt spännande att läsa denna bok! Finns det något beslut än om du kommer läsa in den till ljudbok? Det hade jag verkligen tyckt var fett!

  Svara
 • Det tycker jag också men beror på hur bra den säljer så håll tummarna 😀 <3 Kram

  Svara
 • Beställde broken för några veckor sedan och är så peppad på att få börja läsa den! 😍🤗 Hurra för det fina arbete du utför varje dag 🌸💓

  Svara
 • TACK <3 <3 <3

  Svara
 • Men ååååh, den ska jag köpa! Ser verkligen fram emot den boken!

  Svara
 • Tack för peppen <3

  Svara
 • Så coolt – ska gå in och beställa direkt! Undrar även var ditt fina matbord i trä kommer ifrån? Letar med ljus och lykta efter precis ett sådant.
  Kraaam

  Svara
 • Jaaa :))

  det kommer från en butik på Söder som heter FatCat – du måste dit. SÅÅ fina grejer! Kram

  Svara
 • Så roligt Jossan, innerligt grattis!!! 😍

  Svara
 • Det är färgstarkt och inspirerande det du lever och lär 💕 din aura av ärlighet är unik. Du får det att kännas verkligt det som en teoretiskt redan vet, att skapa sin egen plats och drömma stort känns självklart ända ner i magen. Som ingen annan 🍃🌿🍃 Josefin grattis till boken, jag gläds alltid helhjärtat med dig!

  Svara
 • Men wow tack för fina ord <3 <3 KRAM

  Svara