Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:33 | augusti 4, 2018

Monday Mantra podden? ❥

Jag har en tanke jag vill bolla med er, nämligen om att göra en podd av mina Monday Mantran. Att jag varje måndag släppet ett nytt avsnitt där jag pratar om veckans mantra. Jag tänkte att avsnitten inte behöver vara så långa utan kanske mellan 10-20 minuter så att man kan lyssna på morgonen hemma eller på väg till jobbet. Vad tror ni om det?

Jag tror att jag skulle kunna säga så mycket mer om varje mantra men att det för mycket text om jag skulle dela alla mina tankar kring varje mantra. Därför tänker jag att en podd skulle vara ett bra sätt för att få ut mina budskap på ett personligt sätt.

Skulle ni lyssna eller föredrar ni att läsa dem här på bloggen istället? Skulle ju kunna göra en kombo, att jag skriver lite om varje mantra men såklart puffar för att man ska lyssna på podden. Vill gärna höra era synpunkter om detta 🙂 Så dela gärna med er! Och OM ni vill att det ska bli en podd får ni gärna dela vilka mantran ni vill höra mer om så tänker jag att jag kan ta fram några tidigare mantran och fördjupa mig i dem.

Hoppas ni vill vara med och dela era synpunkter på detta. LOVE J!


54 kommentarer54 kommentarer om “Monday Mantra podden? ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja ja Ja! Perfekt format för en podd. Do it!!

  Svara
 • Ja! Tycker podd låter sjukt bra!

  Svara
 • Hade absolut lyssnat på en podd ang monday mantra, så kul idé!!

  Svara
 • Lyssnar absolut! Go for it! 💫

  Svara
 • Jaaaa åh vad fint det vore med en podd! 😻 Röstar för både podd och inlägg ✨

  Svara
 • MAGISK idé! <3

  Svara
 • Jaaa! Jättebra ide! Korta, typ 10 min så en kan lyssna påväg till jobbet låter magiskt!

  Svara
 • Det låter som en jättebra idé att dina Monday Mantras blir till podd! Drömmen hade varit om du skrev lite om det i bloggen men att det var utförligare i podden och avsnitten får gäärna vara långa 😃 Alla dina Monday Mantras är så bra och viktiga så det är svårt att välja vilka jag tycker du ska gå in djupare på!

  Svara
 • Jag skulle uppskatta att du gör en podd av dina mantran ☺️ Det skulle vara jättebra!
  Kramar ❤️

  Svara
 • Åh vilken toppenidé! Hade absolut lyssnat, då jag älskar den idén – tycker du kan ha det kvar på bloggen också som tidigare! Ett som jag gärna hade hört om i podden i så fall är ”just visiting this planet” 🙂
  Kram Victoria

  Svara
 • Åhh dröm! Jag hade älskat detta. Du ger mig så otroligt bra energi och podcasts är lite lättare för mig än att läsa. Tar till mig så mycket bättre då! Hade varit underbart.

  Kram fina Josefin och tack för all inspiration!

  Svara
 • Åh Tack för peppen!! <3 <3

  Svara
 • JA! Jag hade lyssnat på prommisen till jobbet varje måndag. Eller när man gör sig klar inför jobbet: Kaffe, doftljus, bryn & fransfix och Jossans monday mantra!! Hur mysigt?! Kör, säger jag 🙂
  Just korta avsnitt är nog inte så dumt, jag kan tycka att det är lite svårt att komma ihåg/hålla reda på alla tankesätt m.m om det blir för långt. Tycker det är en superidé och ser fram emot första avsnittet 🙂

  Svara
 • Fantastisk idé! Ja ja ja ! 🦋🙌🏻

  Svara
 • Jätte gärna en kombo! Det vore härligt ❤️

  Svara
 • Jag tkr att du ska satsa mer på vloggar & andra videos på din youtubekanal istället för att binda upp dig på detta koncept varje vecka 🙂 Jag tror att det kmr vara roligare att titta på lite olika youtubeklipp än att lyssna på monday mantra varje vecka. Tror att du kmr nå fler då alla kanske inte är lika intresserade av monday mantra som olika vloggar & videos på youtube😊 älskar allt du gör och jag tkr det är så kul att du har börjat uppdatera mer på youtube. Massa kärlek till dig finis 🌟💕☀️🎈

  Svara
 • Gärna en podd😊😊

  Svara
 • Underbar idé 😀

  Svara
 • Jaaaa! Tycker att det vore så mycket bättre att få lyssna på dina tankar för ibland blir det lite mycket text! BIG YES för mini podd för dina mantran 🙂

  Svara
 • Kul 😀 <3

  Svara
 • Tycker det låter som en strålande ide’! 🙌😍

  Svara
 • hej! 🙂 Rolig idé! Jag gillar det i skriftligt format! Så skulle föredra det 🙂 kram

  Svara
 • Tack för svar <3 <3

  Svara
 • ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DENNA IDÉ! GO FOR IT!!!!!!

  Svara
 • Åh tack för peppen!!! <3

  Svara
 • JAAA det skulle vara så härligt!!

  Svara
 • Denna idé är ju heeelt underbar!!! Skulle älska monday mantra i en podd, köööööör!!

  Svara
 • Jag har svårt att få tiden att lyssna på poddar med småbarn utan jag brukar bloggläsa när de somnat och jag krupit ner och lagt mig en stund så för mig passar det skriftliga mycket bättre. Men gillar idén, hade jag haft andra möjligheter att lyssna hade jag gjort det!

  Svara
 • Bra idé! Men för mig funkar det bättre med text. Så kör du på poddidéen får du gärna fortsätta med text oxå. Älskar att kunna gå tillbaka o bläddra mellan det olika mantrana. Du är grym! 💪

  Svara
 • Vill gärna ha en podd! Tycker idén om att ha ett blogginlägg (likt dom du har idag) om det men även en podd. Tycker dock inte den ska vara för lång, utan som du skriver ca 10 min. Kram!

  Svara
 • Nej för enbart podd. Längtar alltid till att läsa måndags mantra på väg till jobbet, på måndags morgnarna det kickar alltid off veckan i rätt ton.

  Svara
 • Åh men alltså jaaa! Superskoj ju!! <3

  Svara
 • Det låter som en jättebra idé! Att få starta veckan med att lyssna på dina peppande Monady mantran i podd format vore underbart <3

  Svara
 • Fantastisk idé, Josefin! En kombo låter jättehärligt. Då får man en ännu härligare start på veckan. Kör gärna på det, jag kommer bli en trogen lyssnare.

  Svara
 • Åh, tycker det låter som en toppenidé! Hade definitivt lyssnat, vilken härlig start på veckan det hade varit 🙂 Blir tyvärr inte så ofta att jag tar mig tid att läsa igenom längre texter på bloggar, så detta hade varit perfekt!

  Svara
 • Va kul att höra 😀 <3

  Svara
 • JAAAAA TILL PODD!! 😀

  Svara
 • Jaaa! Jättebra idé! 😀 <3

  Svara
 • Ja!!! Hade helt klart lyssnat!

  Svara
 • JAAA JAAA JAAA till poddilodd!!!!!!!

  Svara
 • Toppenidé!

  Svara
 • Hej <3 underbar idé tycker jag, förstår vad du menar att det ibland kan vara lättare att tala ut, då man får mera sagt på kortare tid, nerskrivet skulle de bli jätte långt! Då kanske de också kunde finnas en lite reflektion över förra veckans mantra, eller nån övning som man kunde göra i samband med mantrat t.ex. till denna veckans mantra skulle det kunna passa bra att göra någon slags healing-process övning där man skriver ner någonting man har ångest/sorg/ilska över o reflekterar i sina kropp vad den för en att känna, låta de liksom komma upp till ytan! ELLER SHAKING – det är ju de bästa! Tycker dock att de vore bra att ha något litet också i textform, då är de ibland lättare för läsaren att läsa i egen takt o reflektera + att jag älskar bakgrundsbilderna!! Kram på dej <3 Men absolut JA för Monday mantra – podd, älskar din röst o du förmedlar så bra din energi via poddisen!

  Svara
 • Jaa jag skulle lyssna varje måndag!! och läsa de bloggen såklart 🙂 🙂

  Svara
 • ja ja ja!!! superbra idé!!!

  Svara
 • Ja kör på det! Skulle lyssna <3

  Svara
 • Vill gärna höra dina monday mantra i poddformat, för jag orkar inte alltid läsa en lång text. Kram <3

  Svara
 • Men jaaa!! Poddformat vore fett. 🌟

  Svara
 • Fantastisk god ide! Jeg blir å høre på hver mandag 😃

  Svara
 • ja jag skulle både bloggen och i poddformat <3 Jättebra ide <3

  Svara
 • JAA!!! Världens bästa ide ju!!! Kööör!😍❤️

  Svara
 • JA!

  Svara
 • Tycker det är en toppenidé! Och som du säger, kanske inte en så lång poddis, utan 10-15 min. Perfekt medan man står och lagar frukost, eller sminkar sig inför dagen etc, eller inför sin morgon mediation. Längtar!!

  Svara
 • Ja ja ja ja!!!!😁

  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja lyssna på det! Det blir lättare att ta tid till det om man kan göra annat samtidigt och inte behöver läsa en text.annars skulle en oredigerad youtubevideo om måndagens mantra varje vecka vara jätte uppskattat! Du är bäst <33

  Svara