Dagens outfit från Italien ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Hej från ett supervarmt Italien, eller ja det kanske är lika varmt hemma? Här går det i alla fall inte att ha på sig typ några kläder så den här fina jumpsuiten jag köpte innan jag åkte passar väldigt bra här!

Jag gillar ju att klä på mig och brukar tycka att sommarstilen är ganska tråkig för man kan ju knappt ha kläder på sig (speciellt den här varma sommaren) men i år gillar jag det faktiskt. När man hittar sånna här gulliga plagg (ÄLSKAR byxdressar!) som är sköna, fina och i härliga färger och mönster älskar jag sommarstilen. Så enkel, så härlig!

Du hittar byxdressen här!

Jag ska visa upp massa fler bilder från min urhärliga eurotrip, håll utkik! Ha en härlig dag! Love J

Kommentarer

 1. Åsa

  Superfint!
  Har en fråga, har för mig att du pratade i podden om att du var allergisk (svullna ögon) av att ha träffat en hund.
  Tål du pudlar då? Är själv allergisk men skulle gärna vilja ha hund nämligen 😊

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Hej, ja men pudlar är allergivänliga :))) eftersom de har ”hår” och inte päls. Funkar kanske inte för alla men funkar för mig 🙂

 2. Emma

  Woow vilka bilder! Älskar färg kombon!! Vad använder du för objektiv och kamera? 🙂 blir alltid så galet inspirerad när jag tittar in här på bloggen!! <3

 3. Johanna

  Åååhhh så härligt! Saknar podden så så mkt men det är samtidigt så härligt att se er båda vara lediga 💕 Längtar till ni är tillbaka. Massa kramar!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!