Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | augusti 9, 2018

Bonjour från Paris ❥

Hej bästa ni, hoppas ni har en magisk vecka! Jag har precis kommit till mitt älskade Paris och kunde vara med nöjd. Det här är vårt sista stopp på vår eurotrip och i morgon ska jag visa er MASSA bilder från vår resa. Vi började ju i Köpenhamn, sen Como och nu här! Nu ska jag njuta som bara den av att vara här på ett par dagars semester för en gångs skull, är ju annars typ bara här på jobb.


Igår såg jag ut såhär: Scarf: & other stories Linne: Love Stories Jeans: Levis (vintage) Skor: & other stories 

Vi ses på Instagram (klicka här för att följa mig) Love J!


5 kommentarer5 kommentarer om “Bonjour från Paris ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Jossan,

  Måste först säga att jag verkligen saknar podden. Jag som har jobbat hela sommaren tycker verkligen att den har fattas i min vardag.

  Sen har jag en fråga, antingen om du svara på den själv här. Eller om ni vill ta upp den i podden när ni är tillbaka. Hade varit kul att se både din och vanjas åsikt i det hela. Nu till frågan.

  Som ni alla vet är det val snart. Jag skulle så gärna vilja rösta på FI men på sett och vis känns det dumt. JAg står för deras politik osv men jag tänker att om jag skulle rösta på FI, men dom inte kommer upp i riksdagen så kommer ju min röst bli ”meningslös”. Är det därför bättre att lägga en röst på något annat parti som jag åtminstone till viss del håller med? Jag menar det att vi alla måste verkligen gör vårt yttersta för att inte SD ska bli vinnande parti.

  Så mina altenativ är 1. Rösta på fi, hoppas dom kommer upp. eller 2. Rösta taktiskt på någoting annat för att försöka förhindra att inte dom vinner.
  Hur tänker ni kring detta? ni brukar alltid ha så bra resonemang på allt!
  Värt att tillägga är att det är första gången jag får rösta.

  Svara
 • ÄLSKAR DOM HÄR BILDERNA!! Dom känns så himla vintage och du strålar ju!! <3

  Svara
 • Såå fina kläder du har! Måste spana in dendär linnet! Så fint. Massa kärlek <3

  Svara
 • Det verkar helt amazeballs, jag har inte varit i Paris på 14 år!

  Svara
 • Myyyyysigt!
  Kan du inte berätta hur ni träffades? Alltså hur träffas folk nu för tiden? Tycker det är så så svårt!😔😍

  Svara