Köpenhamn i bilder ❥ (Eurotrip del 1)

Inlägget innehåller annonslänk

Hej bästa ni, hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra vecka. Det har jag, nog den bästa veckan på året! Ni som har koll på bloggen och framförallt Instagram vet ju att jag varit på en eurotrip och nu ska jag såklart dela med mig av lite bilder till er. Vi börjar med vårt första stopp: Köpenhamn!

Vi tog tåget ner på fredagen. Jag älskar att åka tåg, det är så mysigt! Och så får man så mycket gjort 🙂

Mitt resesällskap hade bra läsning med sig 🙂 MIN BOK!!

Väl framme började vi med en tacolunch och bananchips som jag cravat den jag åt dem där för fem år sen!!

Men sen till det viktiga: Vi åkte till Köpenhamn, dels för att njuta av staden såklart men också för att hänga med min underbara mentor Anna. Ni som lyssnar på podden har nog koll på att jag varje vecka (och har gjort senaste sju åren) pratar med Anna och att hon hjälper mig med ja typ allt. Hon har själv varit nykter längre än jag och vi fick kontakt när jag varit nykter i ett år. Sen dess har hon varje veckan hjälpt mig via våra samtal och möten. För fyra år sen flyttade hon från Stockholm till Köpenhamn och sen dess ses vi bara någon gång per så jag var så taggad på att få komma och hänga med henne.

 

I min bok finns även ett brev från Anna till mig. Så glad över att hon ville vara med i boken och dela en bit från hennes synvinkel. TACK!

Efter att vi hängde på ett asmysigt ställe lite utanför stan, en brygga där alla chillade, badade, åt, SÅ avslappnat, tog vi oss in till stan igen.

Älskar Köpenhamn. Det känns så mycket mer avslappnat än Stockholm tycker jag. Och så kreativt!

Eftersom det var galet varmt ute gömde vi oss inne på köpcentret Magasin och shoppade lite grann, och satt på golvet och vilade 🙂

Jag fick SÅ många frågor om dessa byxor på IG stories och de kommer från Alix The Brand så ni vet 🙂

Mm, vem är det jag reser med egentligen? Jag har fått rätt mycket frågor..  Här är han! Han heter Johan och vi träffades i början av sommaren. Ingen av oss hade så mycket sommarplaner men var sugna på att resa så vi bestämde för att köra en eurotrip ihop. Så ligger det till 🙂

Väldigt bra resesällskap kan jag säga 🙂

Efter att vi haft en härlig kväll i Köpenhamn med Anna och en god pizzamiddag var det dags för frukost på favroitstället Atelier September som jag fortfarande inte tröttnat på. SÅ gott och så härlig miljö. Var massa härliga och coola personer där som inspirerade och jag blev typ sugen på att hålla på med konst. Haha.. Blev verkligen SÅ kreativt inspirerad av våra dagar i Köpenhamn. Dags att dra fram målarduken igen!


Jag köpte såklart lite saker i Köpenhamn också. Dels hittade vi till en spirituell bokhandel där jag såklart köpte några böcker. En om förhållanden (den som ligger på bordet) och en om mens + månen – ÄLSKAR! Ska dela med mig mer om det snart 🙂 Men jag köpte också dessa örhängen, både ringen och cuffen, från Maanesten. De har SÅ fina smycken!!


Min gröna topp hittar ni här och väskan köpte jag också i Köpenhamn (kommer från Nunoo) och jag är helt kär! Har varit på jakt efter en ny vardagsväska och den här är allt jag vill ha! 

Efter Köpenhamn var det dags för Italien, mer om det kommer i helgen 🙂 Happy Friday! Love J

17 reaktioner på ”Köpenhamn i bilder ❥ (Eurotrip del 1)”

  1. ÅHH, Vart är Johans supersnygga gröna skjorta från? Vill köpa en till min Johan i present! <3

  2. Du är så snyyyyggggg och inspirerande Jossan! Orkar inte vad fräsch och sommarsnygg du är! Blir så så inspirerad av hela dig!! Massa kärlek <3

  3. Hej!
    Kan du inte göra ett inlägg om bara inspiration till alla era bohemiska smycken. Var man kan köpa, vad du har för några etc etc. Är extremt sugen på anamma er style i smyckesväg men vet inte var jag ska vända mig.
    De hade varit grymt

  4. Åh! Vill hemskt gärna veta namnet på dina favoritställen och ffa på bokhandeln ? blev så sugen på att dra till Köpenhamn nu!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *