Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:48 | augusti 12, 2018

Min födelsedag i bilder ❥ Happy 29!

I går fyllde jag 29 år – hurrraa!!! Dagen började med att jag blev väckt på sägen med sång och bananpannkakor (min favofrukost). Bästa starten!

Efter en skön förmiddag hemma åt jag veggoburgare med min kompis Katarina för att sen möte upp det här gänget. Det blev lite av ett spontanhäng på mitt favroitcafe här på Söder och det var SÅ mysigt. Så glad över att ha dessa underbaringar i mitt liv.

Jag och min soul sister Vanja skrattade rakt ut när vi såg varann. Vi brukar ju klä oss lika men come ooonnnnnn!! Detta är ju ett skämt, haha!! Så underbar att äntligen ses efter typ FEM VECKOR! Den här veckan kommer podden tillbaka också. Hörs på onsdag 🙂

Dagens mista gäst 🙂 Lilla TinTin! Som jag saknat den där lilla!!!

Min färgskala för dagen var gult. Min klänning var gul, jag fick solrosor och köpte en födelsedagskristall som ska ge glädje. Love it!


Så glad för det mysiga hänget och för mina presenter. Love u finaste vänner!

Och för den hära!!!!

Väl hemma igen var det dags att duka upp för en Italiensk afton med mat inspirerat från vår resa. Mamma, syrran och hundarna var gästerna!

Äntligen fick jag träffa min lilla måne för första gången på över en vecka, lyckan!! Nu blir det inga fler resor utan henne på ett tag! <3

Av mamma ”mormor” fick vi en regndräkt till Moon… Jag. Går. Av! Så jäkla gullig!

Vi fick även en Kångken som vi kan ha med till Alperna där vi ska vandra i höst. Moon älskade den och somnade i den, haha.. Kolla in min story för att se mer! 

När gästerna hade gått var det dags att skriva New Moon Intentions. Igår var det alltså New Moon (när månen inte syns) och då är det en bra tid gör att skriva sina intentioner för den kommande tiden. Så vi packade med våra böcker i min nya ryggan och…

gick till min utsiktsplats för att skriva våra intentioner. Jag skrev om fyra saker jag vill utveckla och fokusera på den kommande tiden. Jag tror det är supernyttigt att skriva ner och reflektera över sånna saker om ni vet och jag älskar att göra en liten ritual av det 🙂

Så mysig avslutning på min födelsedag och jag är så glad och tacksam för hela dagen. Den blev helt perfekt och jag kunde inte önska mig något mer.

Och till min stora glädje var det riktigt filmväder när vi vaknade. Så för första dagen på hela sommaren låg vi på soffan och kollade på serier. Så himla skönt! Men nu (klockan är 16.00) ska vi dra igång den här dagen och gå ut här på Söder innan det är dags för middag hos några vänner. Hoppas ni har en härlig söndag bästa ni och TACK för att fina grattis igår. Ni är bäst! Love J!


22 kommentarer22 kommentarer om “Min födelsedag i bilder ❥ Happy 29!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis i efterskott.
  Låter som du hade en superbra dag.

  Svara
 • Grattis vb jossan

  Svara
 • Tack 🙂

  Svara
 • whaaaa! så fina klänningar, både din och vanjas! Varifrån????

  Svara
 • Min är en gammal från Mango och Vanjas från Line Of Oslo 🙂 Kram

  Svara
 • Vilken härlig födelsedag, grattis.
  Vart kommer solglasögonen ifrån, riktigt snygga.
  Hälsningar,

  Svara
 • Tack 🙂 De kommer från Gucci. Kram

  Svara
 • Gratulerar, kära du. I min familj säger vi ”Beklagar på födelsedagen” men som du firar ser det inte ut att finnas något att beklaga. Era liknande outfits är för övrigt to die for!

  Svara
 • Varför beklaga? Glad över att jag få bli ett år äldre 🙂

  Svara
 • Ååh vart har du köpt träbordet??? Har letat efter ett sånt sååååå länge <3

  Svara
 • På min favroitaffär här på Söder som heter Fat Cat 🙂 Så fint!

  Svara
 • Åh vad härligt!

  Svara
 • GRATTIS igen fina du! <3 Du.. jag har ett önskeinlägg.. Vore såå tacksam om du skulle vilja skriva ett inlägg om dina favoritbutiker på söder? Dom där speciella butikerna som man själv (jag) aldrig hittar men letar som en tok efter. Där du köper alla dina härliga och lite speciall saker/prylar/kläder etc. Vore så tacksam för det! Massa kärlek <3

  Svara
 • Klänningen!!! Var hittar jag den?

  Svara
 • EN gammal från Mango 🙂 Kram

  Svara
 • Grattis i efterskott fina Jossan 🌸✨💕

  Svara
 • Kan du inte skriva om lite av böckerna du har köpt på sistone, så nyfiken kring alla böcker om månen, energier och sånt.

  Svara
 • Absolut 🙂 Kommer!

  Svara
 • Wow. Var hittar du dina kristaller typ denna?

  Svara
 • Den köpte jag på en butik här på Söder på Skånegatan 🙂 Finns butik i city som heter Vattumannen också 🙂 Kram

  Svara
 • Vad heter den på Skånegatan? 🤔😀

  Svara
 • Vet faktiskt inte 🙁 inte kollat. Googla!! 🙂

  Svara