Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:39 | augusti 14, 2018

Redo för hösten (med ny hårfärg) ❥

Inlägget innehåller annonslänk

Hej bästa ni, är ni också galet redo för hösten eller vill ni ha mer sommar? Jag är så otroligt nöjd med min sommar och har verkligen varit ledig så jag känner mig väldigt ladda för en ny säsong. Jag känner mig utvilad och påfylld med inspiration även om jag  faktiskt känner mig lite trött och seg dessa första jobbdagar. Men det tar ju ett tag att ställa om såklart. Men igår, måndags, drog ”hösten” igång på riktigt även om det förmodligen kommer komma ett gäng fler sommardagar och jag gjorde som jag alltid brukar göra nämligen att kicka igång hösten med ett frisörbesök.

Jag gick till mina vänner på Studio Blanca som jag nu gått hos i ca ett år. Sanne som jag skött mitt hår de senaste gångerna när Anna varit fullbokad har verkligen koll på mitt hår och vad jag vill ha. Hon har jobbat under Anna och är därför lika grym på att känna in och framförallt få fram rätt färg! Jag kan verkligen rekommendera att gå till henne. Jag får ju SÅ mysigt frågor om mitt hår och jag gör ju inte så mycket med det så skickar vidare er till de som kirrar min frisyr 🙂 Klicka här för att boka tid hos Sanne eller någon annan på Blanca!

Den här gången ville jag inte bli helt blond som jag brukar bli utan ville spara en del av min utväxt för att få ett mer naturligt resultat och jag känner mig så nöjd. Det känns perfekt med lite ”mörkare” till hösten. Syns inte så bra här men syns bättre på bilder längre ner i inlägget.

ÄLSKAR känslan av att ha färgat håret, känns så fräscht och härligt!

”Jag vill ha randigt hår” sa jag och som ni ser är detta en bra början. Jag kommer låta min egen utväxt att följa med så och fortsättningsvis lägga i blonda slingor så att jag får ett mer slingat hår än att allt är blont. Det är planen i alla fall men eftersom jag är rätt raslöst och älskar förändringar så kanske ni inte ska bli förvånade om jag snart dyker upp helblond igen… 🙂

Här är också höstens första outfit. Älskar att vi får börja klä på oss lite mer nu, jag älskar ju höstkläder!

Jag har saknat att ha jeans, mitt bästa plagg, så blev glad över att vädret tillät att ha dessa superutsvängda favoriter (hittas här!).

Till dem hade jag en topp från HM, halsduk från Acne, solisar second hand och väska från Zara Home.

Och Moon såklart! Glöm inte att följa henne på Instagram 🙂
  Så.Redo.För.Hösten.2018.Nu.Kör.Vi!

Love J


1 kommentarerEn kommentar om “Redo för hösten (med ny hårfärg) ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här