Min perfekta söndag i bilder ❥


Wow, vilken söndag. Precis i min smak. Jag har nämligen varit på ett endagsretreat som heter Nano Retreat och det var precis vad jag behövde för att förbereda mig inför min fullspäckade vecka som kommer. 


Jag började dagen med att åka ut till Nacka i morse för att träffa upp bla de här två härliga tjejerna. 

För att sen har en heldag med yoga, härligt häng, workshop och god mat. Alltså en perfekt söndag enligt mig!


Det var fina
Stina som höll i dagen och hon gjort ett otroligt fint jobb. Hela upplägget var toppen och klasserna supersköna. Perfekt att så sträcka ut kroppen efter några veckor utan träning eller yoga. Tack för det! 

Efter första passet var det dags för en härlig lunch ute i Hotel Js finas trädgård.

Alltså MUMS! Så himla gott! Måste prova att göra det här hemma snart, äter det ofta ute men aldrig testat att göra själv. Någon som har som kan dela receptet?

Så härligt att sitta och snacka med nya personer och njuta av denna magiska utsikt.

Efter lunchen var det dags att skapa vision boards – hurra!! Jag älskar ju det. Om ni inte gjort det än läsa detta inlägg!

Tack alla inblandade för en superfin dag, glad över att få spendera min söndag med just er 🙂

Alla bilder är tagna av duktiga Minna

Vi skrev en hel del i de här blocken som vi fick och det är något jag ofta gör på retreat men är dålig på att göra hemma så jag fick verkligen inspo till att börja skriva mer journal hemma 🙂

Hoppas ni också har haft en fin söndag! Nu ska jag äta tacos och kolla The Handmaid’s Tale – är BESATTT!!!! Om ni inte har sett MÅSTE ni se, som en kvinna sa som jag träffade i somras: “Det är en kvinnlig skyldighet att se den serien” – Jag håller med!

Love J

1 reaktion på ”Min perfekta söndag i bilder ❥”

  1. Jag är så himla avundsjuk. Jag har försökt hitta retreats här hos mig, men alla är bara från 2011, 2013 etc etc etc… jag hittar inget program i dagande!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *