Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | augusti 23, 2018

Vad jag behöver göra för att komma tillbaka till vardagen ★

Inlägget innehåller annonslänk

Okej, tillbaka till vardagsrutinerna. Det är ju inte lika lätt som man tror. Jag själv känner mig trött på morgonen, har otroligt svårt att koncentrera mig och är asosugen på att komma tillbaka till träningen. Men jag vet vad jag behöver göra för att komma tillbaka på banan!

★ Sovrutiner!! Jag behöver ställa tillbaka dygnet och INTE vara uppe till kl ett. Den här vecka iom boken har jag faktiskt lyckats lägga mig runt elva, tolv och gått upp supertidigt eftersom jag varit med i morgonsoffor och radio hela veckan. Det kanske var den kickstarten jag behövde för att ställa tillbaka dygnet!

★ Koncentrera mig. Alltså är det bara jag eller har ni också svårt att koncentrera er på jobbet efter sommaren? Jag känner lixom att jag måste öva upp jobbvanan efter att jag för första gången på länge haft så lång semester. Jag märker hur jag påbörjar tio saker samtidigt och får inget klart något alls. Nu blir det skärpning med koncentrationen OCH meditationen för det hjälper mig SÅ mycket!

★ Träning & Yoga. Att komma tillbaka med min träning och min yoga hjälper mig med båda tidigare punkter, jag sover så mycket bättre när jag tränar och jag kan koncentrera mig så mycket bättre när jag tränar och yogar. Back on track, jag ska göra ett veckoschema med rimliga pass för att hinna med och orka med. First prio!

★ Läsa!! Dags att byta ut telefonen mot boken i sängen, jag är faktiskt väldigt bra på att inte scrolla i sängen, jag gör det typ aldrig men nu ska jag komma tillbaka till att ha telefonen vid dörren så jag måste gå upp när min klocka ringer, no more snooze (blir SÅ trött av det)!!!! Och fram med böckerna! Jag har ju SÅ många böcker jag vill läsa så det är lika bra att dra igång + att det är ju bästa sättet att somna på, blir så trött av att läsa 🙂

(Min skjorta hittar du här!)

Efter den här veckan känner jag mig faktiskt lite mer på banan och börjar bli riktigt taggad på en rolig och fullspäckad jobbhöst!! Är ni tillbaka i vardagen än? Vad behöver ni göra för att komma tillbaka? Dela gärna 🙂

Ha en grym torsdag! Love J


4 kommentarer4 kommentarer om “Vad jag behöver göra för att komma tillbaka till vardagen ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Josefin! Har precis upptäckt dig, din blogg, podd, nya bok osv. Är helt kär i dig! Haha 😉 Tycker du verkar så himla bra och inspirerande!!! Du verkar helt underbar!! Blev nyfiken på vad du läser för böcker! Kramar Johanna

  Svara
 • Hej! Måste bara fråga vad du läser för böcker. Precis hittat dig, din blogg, podd mm. Tycker du verkar sååå härlig och inspirerande!! Kram Johanna

  Svara
 • Men åh tack <3 Just nu läser jag "Moon Time" som handlar om menscykeln och måncykel, läser även "The Anatomy of the spirit" 🙂 Kan varmt rekommendera båda. Kram

  Svara
 • Tack för snabbt svar! Ska verkligen kolla upp dessa böckerna! Hörde att du pratade om Moon time i podden. ☺️ Måsts köpa din bok också!! Har jobbat mycket med kvinnor i missbruk och våldsutsatthet så det intresserar mig mycket! Skrev till dig på Instagram också, men nu hat jag ju fått svar ang böckerna så du behöver ju inte svara där också. 😉 Kram Johanna

  Svara