Godaste bananbrödet ever!

För någon vecka sen låg jag och tittade på Instastory och såg Anjas bild på hennes bananbröd och hela jag cravade! Jag handlade allt jag behövde på en gång och en timme senare tog jag ut brödet ur ugnen. Och det var typ det godaste jag ätit. Alltså helt sjukt gott!! Och det är bra massa bra och nyttiga grejer i vilket betyder att jag kan äta det till frukost varje dag i resten av mitt liv. Så känner jag i alla fall nu men vi får väl se hur länge det håller i sig.

Jag har bakat det tre gånger sen dess och äter oftast upp det på en dag eller två 🙂


Receptet fick jag alltså från Anjas blogg (spana in receptet här) (jag använde madelmjöl) men jag har gjort lite egen topping som blev supergod. Och jag vill testa fler olika varianter för jag tycker att receptet är en grym bas som man kan addera fler goda grejer till om man vill, asgott och äta som det är också 🙂

Jag använde madelmjöl :)Ha en magsik söndag! Puss J

4 reaktioner på ”Godaste bananbrödet ever!”

 1. Åh ska testa! Bra sett att koppla av också att baka ?

  Jag har en fråga och det är vart den tavlan som du har i sovrummet kommer ifrån? Har letat överallt, tänker på den tavlan där två ligger i sängen.

  Kram.

  1. josefindahlberg

   Det är en bild på Kate Moss och Johnny Depp som jag skrvit ut och satt upp 🙂

 2. Hej Josefin! Jag är nyinflyttad till Göteborg och pluggar distans, vilket gör att det är svårt att få kompisar.. har du tips?

  1. josefindahlberg

   Mitt bästa tips är FB-grupper 🙂 Skriva i min grupp Power Babes och fråga om någon annan är i samma sits så kanske vi kan ses 🙂 Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *