Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | september 5, 2018

Mot New York ★

Hej på er, jag håller på att packa för fullt här hemma för idag åker nämligen jag OCH Moon till New York.. Min syster bor ju där sen tre år tillbaka och hon har inte träffat Moon utan fått älska henne på avstånd så idag drar vi dit!

Jag har ingen aning om hur det kommer gå att flyga med Moon men har hört mig för massor och många kompisar som ofta reser med sina hundar som lugnat mig. Känns bra 🙂

Det är ju fortfarande sommar i New York så dags att packa sommarkläder igen. Jag har ju typ rensat bort allt, haha… Nej, det ska bli skönt med en sista sväng av sommar tycker jag. Ser SÅ mycket fram emot att hänga med syrran en vecka, jag har inte varit där på ett och ett halvt år.


Nu ska jag packa ihop det sista innan det är dags att dra 🙂 Ha en grym dag bästa ni! Love J & Moon


5 kommentarer5 kommentarer om “Mot New York ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, berätta gärna hur resan gick med hund – är så nyfiken!

  Svara
 • Så kul, Ha de så bra där! ❤ Det kommer nog gå bra med Moon så lugn som hon är ❤❤

  Svara
 • Åh kan du snälla göra ett inlägg om flygresan med Moon? Jag har också en liten hund och vill så gärna ut och resa men alltid sett flygresan med hund som ett hinder! Vilket flygbolag flög ni med? Satt hon uppe hos dig eller nere i bagageutrymmet? Behöver ni många vaccinationer innan? Vad kostar ett hundpass? Gör dem kontroller på flygplatsen? Osv osv!! Vore så hjälpsamt att få svar från någon som varit med om det själv!! 🌟💫🌟💫

  Svara
 • Absolut, kommer 😀 <3

  Svara
 • Men vad härligt att åka till New York efter en så lång paus! Hoppas det går bra på flyget med Moon 🙂

  Svara