Hjälp mig med mitt nyhetsbrev ❥

Jag behöver din hjälp! Jag håller på att utveckla mitt nyhetsbrev som flera av er prenumererar på och jag vill veta vad Du vill ha mer av i brevet 🙂 Jag kommer fortsätta att skicka ut det på måndagar och det kommer innehålla Monday Mantra som vanligt, en personlig wish list och tips på något jag gillar eller något jag postat som jag inte vill att ni ska missa. Men finns det något mer du vill ha mer? Eller något annat du önskar som jag kan skicka ut i samma nyhetsbrev eller i ett annat? Dela gärna med dig!! 🙂

Och så hoppas jag såklart att du villa prenumerera på mitt nyhetsbrev – Klicka här!

LOVE J!

Kommentarer

 1. Jessica

  Jag är knappast ensam om att ha bombarderat dig med frågan ”var är din xx från?!” på instagram, gällande jackor, klänningar, temuggar etc. Du kanske skulle kunna köra en slags roundup på typ de två eller tre mest efterfrågade grejerna som varit med i det du postat? 💘

 2. Flisan

  Tycker det är jättebra som det är! <3
  Men en sak som jag kom på som kan ge lite styrka eller pepp är att få ett änglakort för veckan. Det är något jag själv brukar ta för att få lite vägledning, det brukar ofta stämma in. Har själv en del "lekar".

  Jag kan gärna sätta mig ner och känna in rätt kort, och dra ett till ditt nyhetsbrev, ifall du vill? Jag skulle kunna skicka bild och text till dig innan du skickar ut nyhetsbrevet varje gång.

  Kram bästa du <3

 3. Cecilia

  Hej! Jag skulle gärna se grejer some inte redan har upplagts på bloggen, lite mer unikt innehåll kanske! Jag läser din blogg varje dag så skulle vara kul se något som jag inte kan läsa/se där! Älskar allt pepp 🙂 tack!!

 4. Isabelle

  Hejjj! Måste bara säga att du verkar så himla rar och att jag älskar din fina blogg! Undrar var skorna på bilden är ifrån?! De ser helt perf ut!

  Kram!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!