Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:15 | september 12, 2018

Home Sweet home – update!

Nu är vi hemma igen. Resan hem med Moon var inte lika smidig som på vägen dit men gick ändå helt okej men det gjorde att jag inte sova något på planet så nu har jag precis vaknat efter att ha sovit två timmar på soffan… SÅ trött!!! Får se hur den här kvällen går, kommer förmodligen slockna vid sju.

Känns skönt att vara hemma och jag är verkligen ladda med massa inspo. Mycket tack vare min megakreativa syster, tack för all inspo Vickan!! Nu ska jag packa upp och laga mat ät hemma. Så mysigt 🙂 Hoppas ni har en härlig onsdagskväll. Ses i morgon! Puss J


4 kommentarer4 kommentarer om “Home Sweet home – update!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallå där, varför kom de inget poddis avsnitt igår?

  Svara
 • För att jag var i New York men kommer ut som vanligt nästa vecka 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Josefin! Har precis plöjt din bok och jag vill bara säga att jag blir så inspirerad av dig, gång på gång. Tack!!!🙏
  Har en fråga ang något helt annat; hur gick du ”tillväga” när du skaffade Moon? Vart vände du dig? Tog du kontakt med någon specifik uppfödare eller kom du över en ”valp-annons”? Jag är själv inställd på att skaffa hund tillsammans med min sambo men tycker att det är svårt att veta om man ska leta annonser, adoption eller kontakta uppfödare. Hur gjorde du? Kram!!

  Svara
 • Tack snälla <3<3 Eftersom jag är allergisk så visste jag att jag ville ha en pudel som är allergivänlig och gick därför in på Svenska Pudelklubben där jag hittade en uppfödare som hade Moon 🙂 Kram!!

  Svara