Home Sweet home – update!

Nu är vi hemma igen. Resan hem med Moon var inte lika smidig som på vägen dit men gick ändå helt okej men det gjorde att jag inte sova något på planet så nu har jag precis vaknat efter att ha sovit två timmar på soffan… SÅ trött!!! Får se hur den här kvällen går, kommer förmodligen slockna vid sju.

Känns skönt att vara hemma och jag är verkligen ladda med massa inspo. Mycket tack vare min megakreativa syster, tack för all inspo Vickan!! Nu ska jag packa upp och laga mat ät hemma. Så mysigt 🙂 Hoppas ni har en härlig onsdagskväll. Ses i morgon! Puss J

Kommentarer

 1. Julia

  Hej Josefin! Har precis plöjt din bok och jag vill bara säga att jag blir så inspirerad av dig, gång på gång. Tack!!!🙏
  Har en fråga ang något helt annat; hur gick du ”tillväga” när du skaffade Moon? Vart vände du dig? Tog du kontakt med någon specifik uppfödare eller kom du över en ”valp-annons”? Jag är själv inställd på att skaffa hund tillsammans med min sambo men tycker att det är svårt att veta om man ska leta annonser, adoption eller kontakta uppfödare. Hur gjorde du? Kram!!

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Tack snälla <3<3 Eftersom jag är allergisk så visste jag att jag ville ha en pudel som är allergivänlig och gick därför in på Svenska Pudelklubben där jag hittade en uppfödare som hade Moon 🙂 Kram!!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!