Min nya tatuering: Heart Chakra

Jag gjorde två nya tatueringar igår och här är den ena 🙂 ”Heart Chakra” och jag är SÅ nöjd!
 

Jag har varit sugen på att tatuera det här stället rätt länge men inte vetat vad jag ska göra men i torsdags föll det på plats att jag såklart skulle tatuera in denna 😀 Och jag ÄLSKAR den!!! Jag hade en tid dagen efter för en annan tatuering som jag också gjorde och ska visa er när det röda lagt sig. Så jag passade på att göra båda. Älskar dem!!

Nu är jag nog uppe på 19 eller 20 tatueringar, hehe… Nu ska jag nog chilla lite 🙂 Men älskar dem alla och hade nog känt mig helt naken utan. Tatueringar är ju inte för alla men jag gillar det!!

Kolla in alla mina andra tatueringar här:

Love J!

Kommentarer

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!