Min helg i bilder: Petras bröllop

Hej bästa ni och hoppas ni har haft en underbar helg! Jag har nog haft årets roligaste helg, herregud vilken fest! Jag har tappat rösten efter all dans och sång och sitter nu på flygplatsen på väg hem som jag hoppas ska gå då de är försenat pga av oväder.. Håller tummarna! Men nu ska ni i alla fall så se lite bilder från helgen 🙂

I torsdags anlände jag och dessa två herrar till vårt mysiga hotell som låg typ fem min från bröllopsplatsen. Så mysigt och kul att få hänga och bo dessa två galningar en helg helg! Helgen började med ett välkomnstmingel som var supermysigt och trevligt 🙂

På bröllopsdagen vakande vi upp till strålande sol, hurra!

Och njöt av frukost i vår mysiga trädgård!

Och häng vi poolen, såååå skönt att få lite mer sol och bad nu när hösten kommit hemma 🙂

Sen var det dags för vigsel och jag hade på mig denna bekväma klänning från Rodebjer som jag fått väldigt många frågor om. Så fin och så skön!

KÄRLEK!! Så otroligt fin och rolig vigsel och SÅ mycket kärlek. Herregud vilken magisk och vacker stund det var. Världens största grattis till världen bästa par!!!!

SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Denna magiska kvinna alltså! Aldrig har jag varit med om att Petra att spridit dålig energi omkring sig, hon är en av få människor jag känner som alltid är positiv, glad, härlig och generös. Så jäkla pärla alltså! Så glad över att få ha henne i mitt liv och att jag fick vara med på denna MAGISKA helg!! TACK och tack för att di finns <3

Och tack för att ni bjussade på VÄRLDENS roligaste bröllopsfest! Vilka tal, vilket bordssällskap och vilken stämning. Oslagbart!!!

Dagen efter väntade poolfest och såklart fanns det glitter och gnuggisar på plats!

Vi dansade, skrattade, lekte, vilade och gick på igen! SÅ jäkla rolig dag!!!

Dagsfesten flyttades till baksidan och vi dansade hela natten lång igen! Fy fan va kul jag hade, jag både skrattade och dansade med hjärtat. Jag som innan denna helg var lite rädd för att det skulle bli för mycket fest för min del, att jag inte skulle palla med. Men mina killkompsiar fick tjata på mig att vi skulle hem, haha.. Underbart!!

Igår chillade vi på hotellet hela dagen innan det var dags att åka hem.

“Mina poolare”, haha…. Tack bästa ni för en grym helg! Och Tack Petra och Markus för en MAGISK helg!! Ni är bäst! LOVE J

6 reaktioner på ”Min helg i bilder: Petras bröllop”

  1. Wow! Ser helt underbart ut!! Vart kommer guldörhängena ifrån som du hade till den gula klänningen? 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *