Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:43 | oktober 1, 2018

Girls Can Do Anything ★

Om ni följer mig på Instagram (@JosefinDahlberg.se) så vet ni ju att jag var i Paris i helgen. Jag var där för att gå på lanseringseventet för Zadig & Voltaires nya doft ”Girls can do Anything” och jäklar vilket party! Och vilken parfym, man ÄLSKAR ju namnet och det var precis det temat som hela festen gick ut på. Det var massa roliga utmaningar på plats och ÖVERALLT stod det ”Girls Can Do Anything”, underbart!

Jag är så glad över att jag jobbar tillsammans med Z&V då jag ÄLSKAR deras stil och deras dofter. Och så älskar jag konceptet kring deras nya doft. Eller hur? Man vill ju bara börja dagen med att titta på denna magiska flaska och spruta på sig lite Girl Power Pepp 🙂

Här kan ni läsa mer om doften och framförallt klicka hem den – klicka här!

OCH i morgon kommer jag tillsammans med Z&Vs nya doft att utmana mig själv på Instagram, nämligen med ”följarna väljer min dag”, hurra!! Jag är så peppad!!

Jag kommer köra igång direkt på morgonen så se till att hålla koll på min Instagram för att vara med och bestämma vilka val jag ska göra under dagen, och jag lovar att det är roliga val som ska tas 🙂

Ses i morgon på IG – Följ mig här!

LOVE J!


0 kommentarerKommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här