Nytt poddavsnitt: ”Han var otrogen mot mig”

I veckans podd som kom ut i morse (kommer alltid ut på onsdagar) berättar jag för första gången om när ett ex till mig var otrogen mot mig. Om hur jag trodde att jag skulle dö av känslan när jag fick reda på det för att det gjorde så ont. Om hur jag inte alls reagerade som jag trodde. Om hur detta gjorde mig mer ödmjuk för andra relationer. Om hur jag var tvungen att prova igen för att inte ångra mig sen. För hur det fick mig att tappa alla känslor. Om hur jag bearbetade det för att INTE ta med mig det in i nästa relation. Och om hur jag nu lyckats släppa det, släppa allt hat och istället förlåta och gå vidare. För jag kom på att den enda som förlorar på att vara arg och ledsen är ju jag själv.

Jag tycker det är dags att man vågar prata om otrohet och framförallt att vi som varit med om det inte ska skämmas. Lyssna och dela gärna om ni också har personliga erfarenheter på ämnet <3

Lyssna på avsnittet här eller sök på ”Josefin och Vanja” i poddapparna.

LOVE / Josefin & Vanja

Kommentarer

  1. Therese

    Det är så otroligt svårt att inte ta med otroheten in i nästa relation – jag kämpar fortfarande med rädslan för att det ska hända igen. Tack för att ni tar upp det <3

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!