Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:49 | oktober 4, 2018

Video: Flyttstädar och läser ur min bok

Torsdag = ny video på min YT-kanal (glöm inte att prenumerera) och i den här städar jag min lägenhet inför visning och läser ur min bok Idag är jag fri. Hoppas ni vill kolla och som jag säger i videon, kommentera gärna om ni också vill dela med er av era erfarenheter eller situationer.

Beställ min bok här! 

Blir så glad av alla era ord om min bok. Det gör ALLT för mig. Tack för att ni delar, mejlar och lägger upp bild på boken. Ger mig SÅ mycket! LOVE J!


8 kommentarer8 kommentarer om “Video: Flyttstädar och läser ur min bok”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till med städning, visning och bok.

  Svara
 • TACK världens bästa för att du berättar högt och skriver om vad du utsatts för under tiden du inte var nykter. Du är fantastisk och en förebild!!

  Svara
 • Blir så inspirerad av dig! Och så himla viktig bok! Ser verkligen fram emot att läsa hela 🙂
  Kanske inte har med videon/inlägget att göra, men skulle gärna vilja ha lite tips på alkoholfria drycker (och främst till mat). Var nyligen på restaurang och kände att jag inte var sugen på alkohol, och insåg då att jag typ inte kan någonting om alkoholfritt och mat? Slutade med en cola, men det känns ju inte så kul? Vad har du för tips? Och vad brukar du beställa? Tacksam för svar! Kram

  Svara
 • Tack snälla <3 <3 <3

  Jag drycker ofta lemonad, ginger beer eller bubbelvatten 🙂 Eller ber bartentern göra en alkoholfri drink med ingefära, det är min favvo :)))

  Svara
 • Alltså jag beundrar dig och tycker om dig så himla mycket. Så glad att jag upptäckt att du finns, du gör mig så glad och får mig att må bra bara av att lyssna på dig!

  Svara
 • Men åh TACK <3 <3 <3

  Svara
 • Läste ut din bok i veckan, skickade ett DM till dig men du kanske inte läser dem så ofta så slänger iväg en liten kommentar här oxå om min erfarenhet. Först och främst, vilken jäkla kvinna du är och vilken bok, så stark och modig jag finner inga ord!! Kände igen mig Såå mycket i din story om din uppväxt med en pappa med alkoholproblem, jag själv är uppväxt med en stundtals alkoholmissbrukande mamma. Under vissa sidor lära jag lägga ner boken och samla mig för igenkänningen var så hög, kändes som jag läste om mig själv. Idag är jag 20 år och bor själv vilket hjälpt min process att förstå att de inte är mitt fel, har även börjat gå hos en kurator för att kunna prata av mig och lära mig hantera mina känslor och tankar. Under hela mitt liv har jag haft olika typer av medberoende men inte dragit kopplingen till min bakgrund. Känns så skönt att veta att det finns fler med samma bakgrund som tagit en helt annan vändning i livet vilket alltid skrämt mig, att jag också ska bli en missbrukare som sviker dem jag älskar men nu förstår jag att valet är mitt och ingen annans. VI är starka! Tack för allt du gör och för att du inspirerar mig dagligen, ord kan inte beskriva hur mycket din bok hjälpt mig och kommer hjälpa mig! Ha nu en fantastik Måndag & förlåt för lång kommentar jag hoppas du orkar läsa så du förstår hur viktig din bok är, PUSS!

  Svara
 • TACK SNÄLLA <3 Det gör allt för mig att du orkar skriva. Tack tack tack!! SÅ fint att du också delar med dig. LOVE J!!!

  Svara