Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:08 | oktober 5, 2018

Fredagslooken!

Happy Friday! Hoppas ni mår toppen idag. Jag är verkligen på strålande humör, sånt UNDERBART väder och sån härlig vecka. Min älskade syster är i stan och vi har tagit in på hotell så det kanske bidrar till denna härliga feeling. Ikväll ska vi dessutom på Idol, såååå taggad!

Så här ser jag i alla fall ut idag (länge sen jag la upp en outfit på bloggen så det är på tiden..)

Solisar: Chimi 

Tröja: & other stories

Hängselbyxor: & other stories

Väska: Free People

Boots: Jennie-Ellen

Hoppas ni har en härlig fredag och att ni har en härlig helg <3 Love J!


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här