Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | oktober 7, 2018

Mina systrar ❥

Hej bästa ni, hur har er vecka varit? Min syster från New York har varit i stan så vi har haft FULLT upp. Träffat släkt och vänner, bott på hotell, varit på Idolinspelning, ätit och skrattat. SÅ härlig vecka!!

Här är jag och båda mina systrar Annika och Viktoria. Ni som läst min bok vet ju en del om dem men om ni inte har gjort det så bor alltså min ena syster i NY och den andra här i Sthlm. Vi är tillsammans någon gång per år så när vi väl är det ser vi till att maxa det och ha så kul som möjligt. Och har verkligen haft mina roligaste stunder med dem. Ingen kan få mig att skratta så mycket som dom här två. Vi tillsammans gör att magen viker sig av allt grav. Och det var inget undantag den här gången, herregud vad vi har skrattat.

I fredags när vi alla tre bodde tillsammans på hotell i stan kom vi på att det var vår pappas dödsdag. Sex år sen han dog. Och det kändes så fint att vi tre var tillsammans. Älskar min systrar så mycket och jag kommer alltid göra vad som helst för dem. Längtar tills jag får skratta med dem igen. Love J


6 kommentarer6 kommentarer om “Mina systrar ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här