Go Wild ★

En liten påminnelse om att man för göra vad fan man vill livet. Så jäkla gött och komma på det och påminna sig om det. Det finns inte massa regler för hur man ska vara eller vad man ska vilja. Vi alla skapar vår egna person, våra egna drömmar, vårt sätt att leva. Det är bara upp till dig, du kan bara veta vad DU mår bra av och hur du vill leva. Glöm inte det! Så, go wild for a while darling 🙂

Moon håller med 🙂 Love J!

Kommentarer

 1. Matilda

  Åh Jossan, vill du snälla berätta vilket märke och nummer du har på detta läppstift? Tycker det är SÅ fint och har frågat tidigare utan att få svar, vore magiskt om du vill svara. Stor kram och all kärkek <33333

 2. Sanna

  Wow! Vilken otroliga resa! Du och Vanja inspirerar mig så med ert driftiga, härliga, inspirerande sätt att vara och kommunicera. Nu har jag äntligen öppnat min egen lilla webshop! 🌟💫✨🌟💫✨ kram du inspirerande kvinna! ❤️💪🏼

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   De flesta pudlar (som är klippta som hon) har så pga av tränga tårkanaler. Hennes råkar just bli mycket mörkare än resten av kroppen. Men ingen fara 🙂

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!