Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:57 | oktober 19, 2018

Happy Friday ★ Mina helgplaner!

Happy Friday bästa läsare i världen! Hoppas ni mår toppen och att ni också ser fram emot helgen 🙂 Jag har inte varit hemma en hel helg på månader så jag är SÅ taggad. Och så är jag taggad för att jag har massa roliga planer!

Nu ska jag snart slå igen datorn och göra mig i ordning här hemma till hög musik för jag ska nämligen iväg på teater med min syrra, ska bli SÅ kul! Vi ska se ”Den inbillade sjuke” som har premiär idag, kul!

Efter teatern ska jag ut och eftersom jag var ute EN gång på hela sommaren är jag taggad på att dansa loss!

I morgon ska jag hänga med min kompis som har hand om Moon över natten, kanske en mysig fika eller höstpromenad 🙂

Resten av dagen ska jag njuta av att vara hemma! Jag ska dels städa inför min visning på söndag (kolla in min lägenhet här!) men också bara njuta av att vara hemma och vara med mig själv. Lite egentid helt enkelt!

På söndag ska jag fika med en kompis som jag inte träffat på länge vilket ska bli väldigt mysigt. Hoppas på härligt väder så vi kan ta en härlig promenad och fika i solen!

På söndag kväll vill jag ha en riktig slappkväll, fram med godiset och en serie! Så skönt!

Btw, såhär såg jag ut idag: Solisar Nividas Jacka Monki Tröja & jeans Mango Skor Flattered Väska Kasse från en butik i Paris.

Mitt enda mål med denna helg är att ta det lugnt och vara utomhus, om det är bra väder, mår så bra av att vara i naturen och vill verkligen passa på under denna magiskt vackra period. Vad ska ni göra?

Så redo för helgen nu! Let´s go! LOVE J


9 kommentarer9 kommentarer om “Happy Friday ★ Mina helgplaner!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så mysig och kul helg med lite av varje! 😀

  Svara
 • Åh den pjäsen skulle jag vilja se 😊 Va den bra? Älskar din outfit!! Kram o trevlig helg!

  Svara
 • Ja den va rolig, haha 🙂 Sevärt!!

  Svara
 • Låter som en supermysig helg!! Jag har verkligen INGA planer den här helgen vilket faktiskt känns skönt! Blir nog lite stros på stan, godis och glass framför ”Så mycket bättre” imorgonkväll o kanske läsa lite böcker och dricka te 😊😊

  Svara
 • Alltså AMEN! Vakande nyss upp och har en PLANFRI dag – hallelujah! Njut! Puss

  Svara
 • Vi har världens bästa Josefin 💓💓💓 Den här helgen skall ta lugnt och umgås med min familj och kanke att bio på söndag 💗💓❤

  Svara
 • Läste ut din bok nu i veckan och den var så fin, ärlig, mörk och ljus. Blev verkligen berörd av din historia och fick många perspektiv på mitt eget liv och mitt beteende. Tack för att du delar med dig av din resa, både ned-och uppgångar ❤️ Jag har lyssnat på er podd sen start, och även följt dig på bloggen, så jag hade redan lite koll på vad du gått igenom men efter att ha läst boken kan jag bara säga – wow!!! Vad grym och stark du är som har tagit dig dit du är idag. En sann inspiration! 😘

  Svara
 • Åh tack snälla fina du 💘💘💘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Svara
 • Very beautiful, the clothes you wear are very beautiful. enjoy your life.

  Svara