Vaknade upp sjuk… Behöver tips!

Hej finaste ni, hoppas ni har en mysig start på helgen. Jag vakande upp supertidigt, kunde inte somna upp och upptäckte att jag blivit sjuk. Men det är inte så konstigt då det här är min första helg hemma på väldigt länge, och den första dagen på länge som jag kan sova ut och göra precis vad jag villl. Senaste tiden har inte varit stressig men den har varit väldigt mycket. Jag har haft saker att göra varje dag så att nu när jag har en lugn helg är det rätt självklart att det kommer. Tur att jag kan vila hela dagen 🙂

Nu har jag ätit en god och skön frukost i soffan medan jag kollade på YT-klipp och TED talks. BTW, har ni tips på bra YT-tjejer som ni tror jag skulle gilla? Behöver något att kolla på idag 🙂 Tipsa gärna!

Här lär jag hittas idag! Nu ska jag iväg och hämta Moon (saknar henne så mycket) och sen blir det tillbaka till sägen 🙂 Hoppas ni får en mysig dag! Puss och kram!

19 reaktioner på ”Vaknade upp sjuk… Behöver tips!”

 1. Du borde kolla på “shameless maya” & “hey Claire” på youtube!! två coola inspirerande, kreativa tjejer. Sedan “minimalism”documentären på Netflix!! ??????

  1. Tack till den personen som tipsade om The minimalists på netflix!! Har helt ändrat mitt synsätt. <3

 2. Augusta Andersson

  Checka in Luna Montana på youtube! En amerikansk tjej som är en ⭐️! Tror verkligen du skulle gilla hennes kanal.

 3. Varmt vatten, citron, ingefära och honung är BÄSTA att dricka när man är sjuk! O mumsa på glass framför någon mysig film med täcket i soffan! ??? Krya krya!

 4. Hej Josefin, undrar lite kring Moons namn? Hur kom det sig att du valde det? Vad betyder namnet för dig? Kan inte du skriva ett inlägg om livet med Moon, hur det är? Vad du tycker är fördelar & nackdelar med hund, skulle vara kul & intressant 🙂

 5. Krya på dig och vila upp dig Josefin ❤❤❤
  Bianca ingrosso , Helen torsgården , Micaela mörnsten, Wilma Holmqvist och Elin kero ❤❤
  På tv4 finns 4 säsong av tv serien Younger, den är jättebra , dö som har skapa och gjort serien , som gjort sex in the city. Och nu finns den nya säsong 5 oxå ut som finns att se. Dom 3 nya avsnitt i vecka kom inte i håg.
  Josefin du är bäst ??????❤???

 6. Segt att va sjukt! Men mysigt med en hel dag i sängen utan dåligt samvete 🙂
  Tips:
  Dokumentärer: Winnie (om Winnie Mandela finns på netflix), 13th – också netflix, chef’s table – netflix, Miracle Rising South Africa – producerad av History Channel och finns på YT, Forks over Knifes – Netflix, Wild Wild Country – Netflix och Queer Eye – Netflix.
  Några serier allt på netflix: Outlander, The good place, Crazy Ex Girlfriend, the crown, Dear white people, Lovesick, She’s Gotta Have It, Santa Clarita Diet, Alias Grace och Grace and Frankie.
  haha shit va mycket tv-serier jag tittar på…

 7. Hej! Vilken storlek har du i din Leo tröja på tidigare inlägg och köpte du den nyligen?

 8. Krya på dig! Hoppas det gick bra med visningen idag <3
  Tips på YT är Jonna Jinton (hon bytte ut storstads livet till sin dröm att bo nära naturen, uppe i Grundtjärn, hon visste inte hur hon skulle försörja sig men allt har löst sig och hon är både konstnär och fotograf nu )

  Kram!

 9. Krya på dig! Jag gillar Kalyn Nicholson youtube-kanal, hon yogar och har en härlig energi. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *