Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:13 | oktober 21, 2018

Jag ska bli yogalärare ❥

Okeeeeej, jag är så taggad, glad, tacksam, nervös, förväntansfull över att JAG SKA BLI YOGALÄRARE!

Den 22 november sticker jag till Indien för en intensiv yogautbildning och det är alltså därför jag kommer vara bort en månad nov-dec. Jag bestämde mig för det här i somras men bokade allt för några veckor sen för jag visste inte riktigt om det skulle gå med allt jobb, boksläpp mm men snart drar jag! Mitt syfte och mitt liv måste gå före jobbet. För mig är december en guldmånad rent jobbmässigt, november och december brukar jag ha som mest samarbeten Men eftersom jag på riktigt börjat prioritera mig själv och mitt liv framför jobb som jag haft som prio ett i flera år kände jag att allt får lixom bara lösa sig – jag måste göra det här!

Och varför gör jag det?

Jag har yogat i typ fyra, fem år, åkt på många yogareterats och trivts bra med att ha det på den nivån men senaste tiden vet ni ju att jag funderat mycket på vad jag vill framåt och mitt mål är att hjälpa så många jag kan till att må bra och eftersom yogan och meditationen är en så stor del av mitt välmående vill jag lära mig mer om det och ha möjligheten att lära andra.

Men en stor del av att jag gör det är att jag känner att jag vill fördjupa min yoga, jag vill ta det till nästa nivå, förstå mer och veta mer om hela yogafilosofin.

Men jag vill också som sagt kunna hålla i yogaklasser och ger av det jag har fått genom yogan både i mina sociala kanaler men också IRL. Jag blir helt pirrig när jag tänker på att jag kommer kunna få yoga med ER!!! Fy fan va härligt, måste se till att hålla en härlig yogaklass mer er världens bästa läsare när jag är klar!

Varför är jag nervös?

Jag ska alltså bo ensam i en sån här bungalow i en månad. EN MÅNAD. Det kanske låter som en dröm för vissa och det är det såklart även för mig, därför är jag så taggad, men jag blir också nervös över att vara på en strand i en månad. Det blir verkligen en träning för mig som gillar att röra på mig (iof kommer vi ha utbildning i typ tio timmar om dagen så lär inte bli speciellt rastlös) men ändå. När jag var i Costa Rica i två veckor kändes det som en EVIGHET och jag har aldrig varit utomlands längre än så. Och så kommer jag ju sakna Moon så att det gör ont men eftersom jag vet att hon kommer ha det superbra med min mamma och syster så kommer det nog kännas okej. Men det här är verkligen stor grej för mig så jag tror jag är lite nervös över att jag inte har en aning om hur det kommer att vara eller kännas. Men det är ju en bra nervositet, jag utmanar och utvecklar mig.

Hur gör jag med bloggen och mina sociala medier?

Bloggen kommer inte att vara lika uppdaterad som vanligt under den månaden men jag kommer att förbereda lite innan och uppdatera när jag kan därifrån. Som sagt har jag inte tagit på mig några jobb (förutom de varumärken som jag jobbar med under hela året) så jag ska verkligen försöka att vara där och göra det till 100%. Men såklart kommer jag att dela med mig av bilder, tankar och känslor på Instagram 🙂

När jag tänker på det så kändes det SÅ himla rätt i mitt hjärta även om min hjärna vill skapa problem kring tid, jobb, rastlöshet mm men eftersom jag väljer att leva efter mitt hjärta så vet jag att detta är helt rätt för mig.


Nu blev jag så jäkla taggad av att skriva om detta att jag vill åka NU. Men jag är ändå väldigt glad över att ha en hel månad här hemma för att njuta av hösten, jobba med det jag älskar och förbereda mig för denna otroliga resa.

Är det någon av er som gjort en liknande yogautbildning? Någon som är nyfiken på att göra det? Dela gärna med er! Och hoppas ni är taggade på att få lite mer yoga i mina kanaler. LOVE J!


52 kommentarer52 kommentarer om “Jag ska bli yogalärare ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis, vad kul! Vart kommer din leopardtröja ifrån? Den stickade alltså.
  😍

  Svara
 • Hm <3

  Svara
 • Åh är så avis och glad för din skull! Det kommer säkert vara en så cool upplevelse! Ska definitivt gå på dina yogaklasser!!

  Svara
 • Men alltså jag går aaav!!! Hur fantastiskt är inte detta?!? Jag tror att jag blev nästan lika taggad som dig när jag såg detta ⚡️⚡️ Hejja Hejja dig, du kommer bli en super duper bra yoga lärare 🧘🏼‍♀️✨💓 (och jag kommer deffenrivt vilja yoga för dig)

  Svara
 • Meeeeen åh underbart! Tack för peppen <3 <3 <3 <3 KRAM!!!

  Svara
 • Men WOW Jossan!! Vilken grej!! Är så otroligt glad för din skull att du får göra detta! Så häftigt verkligen!! HEJA DIG!🌟🌟🌟 Så taggad på att haka på någon utav din yogaklasser i framtiden!

  Svara
 • YAY! Tack för peppen <3 <3 <3

  Svara
 • Aaaaaaaah! Jag blev så glad av detta!! ❤️🤩

  Svara
 • Ååååååh underbart <3 <3

  Svara
 • Alltså WOW! Det är himla inspirerande att läsa om hur du förverkligar dina drömmar! Är helt säker på att du gör helt rätt som åker iväg på denna resa!!

  Svara
 • Tack snälla <3 <3

  Svara
 • wooow magiskt !!!!! <3

  Svara
 • Åh det låter magiskt!!
  Jag skulle med vilja göra det någon gång – yogan har verkligen varit ett bra verktyg för mig att för ”höra” min tankar bättre 🙂 Så kul!

  Svara
 • Underbart och jag håller med!! KRAM

  Svara
 • Så roligt för dig Josefin 👑💗💎📷🌟💜 Så glad för din skull❤❤

  Svara
 • Tack snälla fina Malin <3

  Svara
 • Wow Jossan! GRATTIS! Fyfan vad coolt, starkt & inspirerande! Detta är ju helt fantastiskt!!🌟💗 Nej men alltså åh! Blir så glad för din skull. Vilken grej!! Du är så inspirerande, cool & häftig! Verkligen en sån förebild! 🌟 Meeeen sen måste jag ju fråga eftersom jag faktiskt fick lite magknip när jag läste detta… Hur blir det med podden? Vill absolut inte ta bort det fantastiska med detta genom att fråga en såndär praktisk & tråkig fråga men jag tror du förstår att jag frågar av ren & genuin kärlek till dig, Vanja & podden 😄💗😍😘❣️ Puss & massa kärlek

  Svara
 • Tack snälla fina du <3 Vi kommer spela in i förväg så dont you worry 😉 KRAM!! <3

  Svara
 • Wow! Vad stort, och modigt att våga våga 🤗 Stort lycka till!! ✨ /Mvh en som går i samma tankar 😬

  Svara
 • Tack snälla och va kul då får du följa min resa och se om du blir mer taggad 🙂 Kram!!

  Svara
 • Oj va roligt! Behövs fler öppna o ärliga yogalärare.
  Allt kommer att lösa sig tror jag eftersom du bestämt dig o det känns rätt.
  Brukar använda citatet ”you’re always exactly where you’re supposed to be” ❤

  Vill gärna yoga med dig!
  Kram

  Svara
 • Underbart, håller med <3 KRAM

  Svara
 • Åh gud vad härligt!!!! Ska bli underbart att följa.

  Måste berätta en rolig grej om ett nya poddavsnitt. Har haft en otroligt stressig vecka med universitetsstudier och jobb varje dag, hela helgen har jag stressat ihjäl mig och när jag väl kom hem idag vid 22 och skulle somna ville jag nannas till sömn med er podd i bakgrunden. All stress satt dock kvar i kroppen och era pigga stämmor kändes som om ni pratade i 110 vilket stressade upp mig ännu mer. Ändrade därför hastigheten till 0.6x istället för 1x som är normal hastighet.

  Det blev helt perfekt för min trötta hjärna, men hahahahahha herregud nu låter det som om ni har en fyllepodd och sluddrar istället. Underbart kul men nu kan jag inte heller komma till ro för skrattar för mycket. 😂

  Får bli ett nytt försök imorgon. Nu läggs mobilen iväg och jag ska sova. Godnatt 😘😘

  Svara
 • hahahahhaha inte första gången vi hör detta… Idag är jag sjuk och vi ska spela in podden så lär blir något lungre i alla fall, hehe :))) Glada över att vi får vara i dina öron i alla fall 🙂 KRAM!

  Svara
 • Wow Jossan!!! Kör bara kör ⭐️🙌🏼 Längtar så tills man kan ta en yogaklass där du leder. Heja dig!

  Svara
 • Yaaaaay <3

  Svara
 • Hvor i India skal du ta utdannelsen? <3

  Svara
 • Goa 🙂

  Svara
 • Ah wow!! Blev helt varm och glad i hela kroppen när jag läste det här för det känns verkligen SÅ rätt för dig!! Kommer helt klart vilja komma på dina yogaklasser<3<3
  Är också nyfiken på att göra en yogautbildning nån gång i framtiden så ser fram emot att läsa sen om hur det var!
  Kraam

  Svara
 • Åh va fint, TACK!! Och va spännande, kanske du som åker nästa gång 🙂 KRAM

  Svara
 • Åh så roligt Josefin! Låter helt fantastiskt och så magiskt. Det passar dig som handen i handsken att bli yogalärare! Du har inspirerat mig till att yoga mer. Har funderat på att göra något sådant någon gång och kanske ändra lite i yrkeslivet. Ha det så bra, vi tror på dig! 🙂

  Svara
 • Åh va härligt att höra 😀 Tack snälla för peppen!! Och ja då får du följa min resa och se om du blir mer taggad 🙂 Kram!

  Svara
 • Kuul!! Grymt ju! Jag är i Indien samma period som dig också en månad helt ensam. Kanske åker lite tidigare. Jag ska bo på ett Ayurvediskt sjukhus och genomgå behandlingar/detox varje dag som tydligen kan vara extremt tuffa. Phju! Men det blir säkert skit bra 😀 Heja oss! Kram

  Svara
 • Men wow va spännande!! KRAM

  Svara
 • Gud blev så taggad nu och roligt för dig 😍 vill jättegärna ha mer yoga i dina kanaler !

  Svara
 • Åh tack snälla bästa <3

  Svara
 • GUD VAD ROLIGT JOSSAN!!!! Jag tror det kommer bli HUR BRA SOM HELST, känns verkligen som du är redo för det. Ska bli så kul att få yoga med dig sen!! <3

  Svara
 • Tack för peppen <3 <3

  Svara
 • Vad roligt! Jag var i Indien under en månad i våras maj-juni och gick en yogalärarutbildning. En speciell upplevelse och givande. Ger något extra att åka iväg och gå all in för utbildningen. Förutom själva utbildningen till yogalärare fick jag möjlighet till personlig utveckling och att verkligen jobba med helheten i yogan såsom daglig meditation, tystad på förmiddagarna och egen yogapraktik. Självklart jobbiga stunder med hemlängtan emellanåt också. Tror att du kommer få ut väldigt mycket av denna resa<3

  Svara
 • Åh tack för att du delar <3 LÄNGTAR så mycket!!! Kram

  Svara
 • Men oj oj oj 😍 Fy tusan så härligt! 🧘🏼‍♀️💫✨ Hejja DIG! ✨

  Svara
 • Tack för peppen <3 <3

  Svara
 • Men va fantastiskt och roligt för dig! 😍🎉 Jag längtar tills du är klar och kan hålla klasser 🙌🏼

  Svara
 • Yay, tack snälla <3 <3

  Svara
 • Grattis! Vad roligt för dig! Tror du kommer bli en superbra yogalärare. 🙂 Och du ska se att utmaningen i att bo där en månad kommer få dig att växa enormt och troligtvis ge dig ett lite större lugn inombords. Har du sett The Last Shaman på Netflix?! Rekommenderar den varmt! Det är en kille från USA som åker för att helas och lära sig av shamaner, och han stannar typ i en liten hydda ute i djungeln SJÄLV under flera veckor för att meditera och inta massor av örter/växter. Det är så fascinerande att se!

  Svara
 • Åh tack för peppen <3 Nej, inte sett men måste se ser jag genom bara att googla den 😀 Tack för tipset! KRAM

  Svara
 • Wow vad kul!!! Grattis till detta underbara beslut!! 😀 Jag gjorde en 200 h vinyasa TT i somras (Johanna Nordmarks) och det är det bästa jag någonsin gjort för mig själv. Jag tror det viktigaste att ha med sig in i en så pass intensiv utbildning är att man inte kanske lär sig allt på en gång, utan det kan ta lite tid för vissa saker att falla på plats, beroende på vad man intresserar sig mest för och vilken ingång man har till yoga. Man behöver verkligen inte kunna allt på en gång, och oftast gillar man ju sina yogalärare för att de är särskilt duktiga på en eller två specifika saker 🙂 Anatomi tyckte jag till exempel inte så mycket om före min utbildning (somnade flera gånger när jag skulle läsa böckerna hehehe) men nu efteråt är det typ det roligaste jag vet!

  Svara
 • Haha tack snälla för denna input, så fint av mig att få lite tips och trix inför. Ser så mycket fram emot att göra det <3 KRAM

  Svara
 • Gud vad roligt och spännande! Det här är något jag också har funderat på i ca 1år. Yoga är det bästa som har hänt mig och jag vill gärna dela med mig till andra! Så coolt att du vågar! Vilken utbildning har du valt? Kan du länka hemsidan? Tack på förhand!💕

  Svara
 • Åh häftigt!! Absolut, kommer här: http://www.bamboo-yoga-retreat.com/vinyasa-yoga-teacher-training-2018/

  Kanske du som drar nästa gång då, ni kanske blir ett helt gäng eftersom det är så många som är sugna 😀 Kram!!

  Svara
 • Men wow!!! Du är verkligen så inspirerande i hur du väljer att leva ditt liv. Så jäkla grym!

  Svara
 • Men åh tack snälla <3 <3

  Svara