Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | oktober 23, 2018

Livsstilsbibeln är här ★ Beställ din bok idag!

Inlägget innehåller reklam för vår bok Livsstilsbibeln – så skapar du din drömvardag

Hurra!! Vår underbara bok ”Livsstilsbibeln – så skapar du din drömvardag” är här och nu finns den i butik! En helt magsik känsla och vi är så peppade, glada och stolta! Vårt drömprojekt ju, som nu är verklighet!

Och vi är så taggade på att dela denna bok med ER! För det är ju för er vi gjort den. Det är en bok som vårt mål är att hjälpa ER att NÅ ERA drömliv! Vi ALLA förtjänar att leva det liv vi drömmer om och eftersom både jag och Vanja har gjort och gör den resan ger vi ALLA våra bästa tips, råd, trix för att hjälpa er på vårt bästa sätt!

Beställa din Livsstilsbibel här!

Vi ser så mycket fram emot att se vad ni tycker om vår bok. Vad ni gör med den och vad den ger er! Dela gärna med er på Instagram under #Livsstilsbibeln så kan vi följa er drömresa!!

Alltså kan knappt förstå att det är sant, nu sitter jag här och skriver detta inlägg vid frukostbordet och har boken bredvid mig. Och den är PRECIS som vi tänkt oss, som vi fantiserade om när vi började och tänk att den blev så bra. Vi är så himla glada och hoppas att ni också kommer at ÄLSKA DEN!!

Dream Big & Love Yourself! LOVE från oss!

Och glöm inte att beställa din Livsstilsbibel här!


2 kommentarer2 kommentarer om “Livsstilsbibeln är här ★ Beställ din bok idag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Josefin,
  jag läst ett gammalt blogginlägg av dig gällande alkoholism.
  Jag kände igen mig i allting och jag har bestämt mig för att sluta dricka. Jag är nu 26 år gammal och har haft problem sedan jag var 16 år. Jag ser inte ut som en typisk alkoholist. Jag klär mig bra, besitter en master i ekonomi (5 år utbildning), jag har ett bra jobb men jag döljer att jag inte klarar av att dricka alkohol.. Jag tänker alltid att jag inte ska dricka för mycket men det är som att min onda tvilling tar över min kropp och jag blir en demon när jag dricker. Detta händer inte varje gång utan kanske var 5te gång och det är därför jag intalar mig själv att jag kan bli bättre. Ge mig en chans till men så har det aldrig fungerat. Jag har försökt sökt hjälp men jag tycker inte jag ser ut som en alkoholist och vill därför inte möta andra alkoholister. För jag är inte en vardagsalkoholist, jag dricker kanske 2-3 gånger i månaden. Men ångesten, minnesluckorna som kommer med detta är inte kul. det förstör mitt liv och jag har lyckats hamna i så farliga situationer många gånger där jag känner jag haft skyddsänglar. Jag känner ingen i min omgivning som har samma problematik till alkohol som jag har. Mina vänner har alltid pushat mig att dricka fast jag typ sagt att jag vill ta det lugnt.. De människor som jag vet inte dricker är sånna som inte heller går ut och äter middagar, vill dra ut och dansa och vara sociala. Var hittar jag sociala tjejer med samma problematik som mig som också har slutat dricka? jag känner mig så ensam i detta problem

  Svara
 • Så efterlängtad ❤📷💥🌸❤ Den är så fin ❤
  Du är bäst Josefin 📷💥🌸❤💟❤💟❤❤💟❤

  Svara