Kom på “Feel Good Camp” med mig ❥

Hurra, jag är en så rolig grej att dela med er idag och jag hoppas att ni är lika taggade som jag. Jag tänkt en hel del på detta och funderat på hur jag ska göra det. Men nu känner jag bara ”just do it”!

Jag har länge velat ha en chans att träffa er, hänga med er och svara på era frågor in person. Och nu händer det! Jag kommer börja med att ha en mindre träff där ett magiskt program väntar och jag hoppas att de som kommer lämnar med massa ny inspiration, en känsla av att man klarar mer än man tror och att man har kommit lite närmre sig själv. Och så hoppas jag att detta är något som bara växer och växer och att jag kan komma och göra det utanför Stockholm också!

Datum? 15/11 (18.00-20.00)

Var? Stockholm

Pris: 380 kr (I priset ingår min bok ”Idag är jag fri”)

Kvällens upplägg:

★ Inledningsmeditation med mig

★ Min story – jag berättar om min bakgrund och vad som fått mig till att göra allt jag gör idag. Och vad som fått mig att må bra och älska mig själv. Läser delar ur min bok ”Idag är jag fri”.

★ Jag ger mina personliga tips och verktyg som fått mig att må bättre och hitta min inre guide.

★ Meditation + meditationstips & tekniker

★ Frågor/mingel

★ Boostande snacks & dryck

FÖR ATT ANMÄLA DIG:

Mejla: FeelGoodCamp@JosefinDahlberg.se

Psst! Glöm inte att tipsa dina vänner. Hoppas vi ses!

Dream big & Love yourself / Josefin

24 reaktioner på ”Kom på “Feel Good Camp” med mig ❥”

 1. Åh hade hoppats att det skulle vara en heldag en lördag eller söndag! Då hade jag gärna kommit. Men bor inte i Sthlm så kan tyvärr inte komma in bara för en kväll.. 🙁
  Hoppas ni får superkul och att du har ett längre event nästa gång! Kram

  1. josefindahlberg

   Då får det blir nästa gång 😀 Då hoppas jag på att kunna köra en hel dag 😀 <3

  1. josefindahlberg

   Gärna!! Jag ska styra upp fler kvällar, dagar nästa år och Malmö står garanterat på listan <3 Tack för peppen! Kram

 2. Ååååh! Jag ligger hemma sjuk i världens förkylning och min bästis ringde och väckte mig och berättade om detta och våra själar fällde varsin tår över att vi inte kan vara med (vi bor i karlstad så Stockholm är svårt att fara till under vardagen😩). Hade varit sååå roligt att få träffa dig, men nästa gång kanske💖✨

  1. josefindahlberg

   Vet inte om min kommentar kom igen så kör igen 😀 Men åh gulliga ni !!!! <3 <3 Nästa gång ser jag till att ha det på helgen så ni kan komma om jag inte kommer till er 😉 KRAM

 3. Jag hade gärna kommit men bor på västkusten, blir det fler är ett önskemål Göteborg 🙂

 4. Detta låter så kul! Jag är tyvärr inte i Stockholm den veckan så kan inte komma :/ Läste precis slut din bok och jag är så imponerad av dig och din resa. Det att du delar med dig av dina erfarenheter är så fint och stort! Jag tror det kan hjälpa så otroligt många därute. <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *