Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:56 | oktober 25, 2018

Flawless Fall med GLOSSYBOX ★ (+ erbjudande)

Hej finaste ni, hoppas ni har en härlig dag! Min dag blev lite extra härlig när jag fick hem min  GLOSSYBOX som jag såklart snabbt öppnade upp för att se vad den innehöll. Jag tror de flesta av er känner till GLOSSYBOX men för er som inte gör det är det alltså en härlig box som du får hem en gång i månaden men nya produkter varje gång (som en överraskning) och genom det kan du hitta dina nya favoritprodukter!

Månadens box är såklart en höstbox ”Flawless Fall” och den innehåller faktiskt en stor favorit hos mig! Jag har och har alltid haft väldigt mycket porer och jobbat med många sminkprodukter för att döljer det i min sminkrutin och en favorit genom tiderna är The POREfessional Face som finns med i boxen!

Det är en primer från Benefit Cosmetics som är en lätt och nedmattande formula som ger en bra bas att lägga sminket på 🙂 Gör inte som jag gjorde första gången jag köpte den… Eftersom jag är rätt ivrig av mig och inte så bra på att läsa klart instruktioner eller på förpackningar utan såg bara att det stod något med ”PORE” och förstod direkt att det var något jag behövde. Jag trodde att det var en kräm som tog bort porer så jag sov med den en hel vecka innan jag förstod att det var en primer och vad en primer var, som sagt har det här varit en favoritprodukt länge så kan försvara mig med att detta är flera år sen…. Idag kan jag i alla fall lite mer om smink än så 🙂

I boxen finns också Bio Oil (älskar oljor nu på hösten så passar ju perfekt), Eyeshadox Chubby Strix från Meech N Mia som är en lättapplicerad ögonskuggspenna som ger skimmer – hurra man älskar ju att skrimma!! Perfekt fin guldfärg också nu som matchar höstens magiska färger!

Du får även med Liquid Jelly Blush, ett glowigt, högpigmenterade rouge från Niko Pro i en innovativ geléformula. Ger huden en superfin lyster och naturlig, gyllene rosighet. Låter ju helt perfekt tycker jag! Och så får du även en härlig Body Cream från Cetaphil.

Och nu till en annan överraskning – jag har nämligen ett erbjudande till dig, hurra! Du får 20% rabatt på alla prenumerationer (gäller första boxen vid start av löpande prenumeration) så din första box kostar alltså bara 127 kr istället för 159 kr. I varje box får du både fullsize och mindre förpackningar men alltid till ett högre värde än ditt pris!

Ange koden: JOSEFINOKTOBER

Spana in GLOSSYBOX här och glöm inte att använda mitt erbjudande! Love J!


8 kommentarer8 kommentarer om “Flawless Fall med GLOSSYBOX ★ (+ erbjudande)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här