TACK ❥ (listan är full)

TACK för ert förtroende och pepp, jag är SÅ glad över att så många vill komma på min Feel Good Camp-kväll (läs mer om den här!).

Jag hade tänkt att vi skulle vara en väldigt intim grupp och hålla till på mitt kontor Drömmis Men eftersom det är så många som vill komma så håller jag nu på att leta ny lokal för fullt, haha. Känns UNDERBART och har en perfekt plats på gång! Ser SÅ mycket fram emot att göra detta tillsammans med er, och blir så taggad på att göra fler Feel Good Camps!

Även om jag vill att ALLA som vill ska komma så måste jag sätta stopp på listan nu och hoppas att ni som är taggade kan komma nästa gång istället!

Hoppas ni får en magsik fredag ★ LOVE J!

 

Kommentarer

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!