Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:13 | oktober 27, 2018

5 saker jag ska göra i helgen för att ladda mig själv med bra energi ❥

Hej helg och hej världens bästa läsare. Ibland blir det inte som man tänkt dig, istället för att gå på halloweenfest hos Isabella Löwengrip blir det hemmakväll med Moon. Ni som följer mig på IG story vet ju att hon varit inne på akuten igår och vi var även där igen. Vi har gjort alla tester och hittar inget fel så troligtvis har hon ätit något som gjorde att hon kräktes i två dygn. Och Vanja som jag skulle gått med är hemma med kidsen av olika anledningar Så det blir alltså en hemmakväll istället, och en hemmadag, och det känns faktiskt rätt skönt.

Jag har precis varit och handlat, ska snart springa ner och tvätta och sen blir det rensa köksskåpen som gäller. Så skönt att tid att stöka undan på riktigt!! Och nu när min helg ser annorlunda ut än jag trodde ska jag ta vara på det och göra precis det jag behöver.

Jag känner att jag behöver fylla på mig själv med bra energi efter veckor av resande, mycket att göra och lite struliga dagar med Moon och det här ska jag alltså försöka göra i helgen för att just fylla på med bra energi:

Sova! Efter fyra nätter av dålig sömn pga av Moon så ska jag se till att få en hel natts sömn idag och gå och lägga mig utan att ställa klockan. SÅ SKÖNT!

Yoga! Ett pass ska jag få till under helgen, hemma eller på studio – spelar ingen roll. Yoga är magi för mig och om jag behöver fyllas på med bra energi är det ett enkelt knep att ta till!

Rensa! Förutom att rensa skåpen i köket ska jag rensa på datorn och telefonen och göra plats för nya saker. ÄLSKAR ATT GÖRA DET!

Laga mat! Just nu håller jag på att förbereda för vegansk tacos till middag, MUMS! Har precis syrat rödlöken och ska snart testa att göra egen salsa för första gången. Känner ett sånt sug att hålla på i köket och laga mat. Så mysigt och känner att det laddar mig med bra energi på fler sätt.

Self care! I morgon blir det ”Self Care Sunday” som gäller. Ansiktsmask, kanske ett bad, smörja in hela kroppen och måla naglarna. Göra hela kroppen redo för en ny vecka. Ahhhhh så skönt!!

Så viktigt att vi inte glömmer bort oss själva och vad vi behöver för att må så bra som möjligt. Hoppas ni också ängar lite extra tid åt er själva i helgen 🙂

Ha en underbart helg, vi ses på Instagram! LOVE J!


14 kommentarer14 kommentarer om “5 saker jag ska göra i helgen för att ladda mig själv med bra energi ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars Moonie! Min hund spydde typ non stop tre dygn på raken i vintras. Han blev helt utmattad och uttorkad, det var såå hemskt men de kom aldrig på om det var virus eller nåt annat hos vet. Vi fick bara tvinga i honom vätska och så gick det över av sig självt!

  Svara
 • Underbart inlägg! Läser boken (livsstilsbibeln) nu och tycker den är superhärlig! En annan sak; såg vloggen om dina smycken för ett tag sen och skulle önska fler inlägg om dina smycken. Kanske i förbindelse med stilinlägg att man kunde få kika närmare även på smyckena? Du har ju så många och det är roligt att se hur du kombinerar dem. Man ser ju lite på bilderna men hade gärna kikat närmare 🤓 Ha en mysig helg!

  Svara
 • Åh va härligt 🙂 <3 Ja, det ska jag se till att fixa 😀

  Svara
 • Åh vill också gärna se ett inlägg om smycken! 🙂

  Svara
 • Stackars Moon! Har du gjort ultraljud på njurarna? En nära väns hund har njurcystor och hon har problem med kräkningar. Hoppas hon får må bra nu!

  Svara
 • Ja de gjorde alla tester, förmodligen har hon ätit ett ekollon som många skriver om nu för att et tydligen är ovanligt mycket ekollon i år. Men nu mår hon prima 😀 <3

  Svara
 • Hon kanske fått i sig ekollon, krävs bara att man tuggat på ett så kan det framkalla kräkningar. Lätt hänt nu på hösten när det finns så många på marken 🙄 Men det kanske ni redan tänkt på. Hoppas ni får en mysig helg, du och Moon. 💕

  Svara
 • Jag tror det också, de gjorde alla tester men hittade inget. Men nu mår hon prima 😀 <3

  Svara
 • YAY – Team Declutter! När man väl börjat är det svårt att sluta, eller hur?

  Svara
 • JA! Alltså Love it!!! 😀 <3

  Svara
 • Låter härligt. Jag har också ha spadag på söndagar. Brukar göra ansiktspeeling, hårinpackning och måla naglarna. 🙂

  Svara
 • Sååå härligt med spadag!! 😀

  Svara
 • Hej fina Josefine!

  Din blogg är verkligen en unik plattform, tack för intressanta inlägg. Glad för din skull på många sätt! Nu till min fråga, vill du skriva ett inlägg om hur man bör ta hand om att sluta döma och anklaga sig själv. Att inte döma sig för att man inte känner eller känner på ett sätt. Att förstå att det är inte man själv som styr över känslor. Tack snälla i förhand.

  Svara
 • Tack snälla <3 <3 Bra fråga, jag ska absolut dela med mig av det. Blir ett Monday Mantra av det garanterat <3

  Svara