Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:50 | oktober 28, 2018

TACK för alla fina ord om min bok ❥

Såhär glad blir jag när ni skickar meddelande om att ni har läst min bok. TACK TACK TACK för alla magiska mejl, kommentarer och meddelanden. Att min bok kan hjälpa och inspirera er så mycket är hela mitt syfte med boken. Jag vill ge av det jag har fått! Så tack! Och tack till alla som lägger upp min bok på Instagram, kan knappt förklara känslan av att se min bok hemma hos någon av er, den är magisk. TACK!

Att flera av er har skrivit att ni läst ut den på en dag eller två för att ni inte kunde släppa den får mig att börja gråta. Tänk att genom att jag delar med mig av saker som jag halva mitt liv skämts för, hatat mig själv för skulle kunna leda till att jag får så mycket kärlek. Och att det kan hjälpa andra. Wow!!!! Sharing is caring!!

”Jag skriver till dig för att jag just i denna sekund läst ut din fantastiska bok, Idag är jag fri.Din berättelse är väldigt hjärtknipande och jag kan känna igen mig själv i dig på många sätt. Din bok har fått mig att skratta men även gråta. Jag vill bara tacka dig för att du skrivit denna bok! Den har givit mig hopp, mod, energi och motivation i min nuvarande situation.”

– TACK!!

Beställ min bok här!

Dröm för mig att stå bredvid Gabby i bokaffären <3 

TACK!! Hoppas du också vill läsa min bok och att den även inspirerar och motiverar dig till att ta makten över ditt liv <3

Beställ min bok här!

Dream big & Love yourself!


5 kommentarer5 kommentarer om “TACK för alla fina ord om min bok ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här