Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:28 | oktober 29, 2018

Lång helgvlogg – det blir aldrig som man tänkt sig ❥

Dags för en ny vlogg, älskar att vlogga så det kommer komma fler inom kort. Hoppas ni gillar lika mycket som jag 🙂  Glöm inte att prenumerera på min kanal här!

Men nu till denna vlogg som jag spelade in i helgen och ja det blir inte alltid som man tänkt sig men den här helgen blev väldigt bra ändå!

LOVE J!


8 kommentarer



8 kommentarer om “Lång helgvlogg – det blir aldrig som man tänkt sig ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Josefin! Kanske har jag bara fått för mig detta, men är det så att du ska släppa en egen kortlek med affirmationer? Om det är så, när kommer den? Jag är så peppad, vill ha den nu nu!
  Kram kram!

  Svara
 • Jaaaaa den kommer!! Kommer släppas i början av nästa år då jag ju snart drar till Indien <3 Så peppad! Tack för peppen <3 KRAM

  Svara
 • Okej vad kul! Då ska jag köpa den direkt!
  Just det, Indien, gud vad spännande!
  KRAM! <3

  Svara
 • Hej Josefin! Har följt dig i många och inspirerats på alla möjliga vis, allra helst att se saker positivt även i de sämre stunderna. Men en sak som verkligen fastnat för mig är hur du tog kontroll över ditt liv och vågade satsa, vågade tro på dig själv när ingen annan gjorde det. Jag har haft min halv trista fastanställning inom vården och efter 8 år inom branschen insåg jag att jag att jag inte lever mitt dröm liv. Jag har alltid drömt om att få arbeta med kläder, bygga klädesförslag i butiker och få vara kreativ. Det va då jag en dag tänkte ” vad hade josefin gjort? ” så jag har sagt upp mig och kommit in på Visual merchandiser utbildningen i stockholm och mitt liv har tagit sig en helt ny vändning. Jag vill bara tacka dig för inspirationen du gett mig, för annars kanske jag suttit kvar på det där halv tråkiga arbetet. Massa kärlek till dig <3

  Svara
 • Sa kul och hanga pa dina aventyr! Sa roligt med flera vloggar!!

  Svara
 • Hurra!! Ja det kommer 🙂 kram

  Svara
 • Hej! För det första, du sprider den mest fantastiska energi! Blir så peppad och glad av att läsa din blogg. Sen till min fråga, vart har du hittat den fantastiska tavlan som är på bilden, ser ut som Johnny Depp och Kate Moss? Kram och ha en trevlig dag!

  Svara
 • Tack snälla <3 <3 Det är en bild jag skrivit ut själv och satt i ram 🙂 Kram

  Svara